Αλβανία: Πάνω σε περιουσίες της Ελληνικής μειονότητας θέλει να χτίσει το θέρετρό του ο Ράμα

Ο Ράμα φαίνεται να μοιράζει οικόπεδα και σε δικούς του ανθρώπους

Πάνω σε περιουσίες της Ελληνικής μειονότητας στη Βόρεια Ήπειρο φαίνεται πως θέλει να χτίσει το θέρετρό του ο Αλβανός Πρωθυπουργός. Όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι όπλο του Ράμα, η πλαστογραφία.

Είναι ο επίγειος παράδεισος της Βορείου Ηπείρου. Ακούει στο όνομα Δρυμάδες Χιμάρας. Απόκρημνες χρυσές ακτές που καλύπτονται από ελαιώνες, καταπράσινα νερά και μια τουριστική αγορά   που καλπάζει με τα ξενοδοχεία να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια το ένα δίπλα στο άλλο και τα beach bar να κατακλύζονται από κόσμο κάθε καλοκαίρι

Λίγο από την ομορφιά του τόπου αυτού , φαίνεται πως θέλει να αρπάξει ο Αλβανός Πρωθυπουργός Έντι Ράμα ο οποίος ετοιμάζεται να χτίσει το δικό του θέρετρο 19 στρεμμάτων ,στην περιοχή Γκιλέκ της Χειμάρας .Όπως φαίνεται στη μακέτα τα μεγαλεπίβολα σχέδια του περιλαμβάνουν:

Υπάρχουν 6 τύπους βιλών, ένα μπαρ- εστιατόριο, μια ξύλινη αποβάθρα για το σκάφος του Ράμα, πισίνα, Φυλάκιο, σταθμός επεξεργασίας λυμάτων και χώρος στάθμευσης  τόσο στο υπόγειο όσο και υπαίθρια.

Σύμφωνα με καταγγελίες φορέων της περιοχής, ο Ράμα φαίνεται να μοιράζει οικόπεδα και σε δικούς του ανθρώπους.

Να θυμίσουμε ότι λίγους μήνες πριν , μια ανάσα από την  ριβιέρα της Χειμάρας, οι μπουλντόζες  κατεδάφιζαν  ελληνικές περιουσίες γιατί ήταν ...αυθαίρετες .

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top