Έχει ξεφύγει ο Ερντογάν! Τώρα απαγορεύει και το… «Ραντεβού στα τυφλά»

Βάζει φρένο στις… τηλεγνωριμίες - πρώτη ανάρτηση: 11:40

Την απαγόρευση προγραμμάτων τύπου «Ραντεβού στα Τυφλά» επέβαλε η τουρκική κυβέρνηση με διάταγμά της, προκαλώντας νέο σάλο στην Τουρκία. 

Το διάταγμα που εκδόθηκε στο πλαίσιο της κατάστασης έκτακτης ανάγκης αναφέρεται σε απαγόρευση “προγραμμάτων στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση τα οποία έχουν στόχο να γνωρίζουν ή να φέρνουν σε επαφή ανθρώπους για να γίνουν φίλοι”.

Σχετικά με την απαγόρευση αυτή ξεκίνησε μεγάλη συζήτηση χθες το βράδυ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσα ενημέρωσης σχολίαζαν στη συνέχεια ότι το νέο διάταγμα προκαλεί σύγχυση επειδή δεν κάνει αναφορά σε προγράμματα που γνωρίζουν συντρόφους με στόχο τον γάμο αλλά σε προγράμματα που έχουν στόχο να γνωρίζουν φίλους.

Πάντως ο βουλευτής του Ρεπουπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Σεζγκίν Τανρίκουλου σε δήλωσή του στην εφημερίδα Μπιργκιούν διερωτήθηκε εάν είναι τα προγράμματα γάμου που έκαναν το πραξικόπημα.

«Τι σχέση έχει η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με τα προγράμματα γάμου;», διερωτήθηκε. Ο επίσης βουλευτης του CHP Οζγκιούρ Οζέλ με μήνυμά του στον λογαριασμό του στο Twitter αναφέρει ότι πρόκειται «για την τελευταία σκηνή του αίσχους». 

Κωνσταντινούπολη, Άννα Ανδρέου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top