Δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο: Aναγνώρισε ο 15χρονος τον 33χρονο ύποπτο

Εδώ και δύο ώρες καταθέτει στους ανακριτές ο 33χρονος - Νέα ενημέρωση: 20:14

Εδώ και δύο ώρες καταθέτει στους ανακριτές  ο 33χρονος ύποπτος που φέρεται να έχει  δολοφονήσει  το ζευγάρι στη Λευκωσία. Η ανάκριση ενδέχεται να μην ολοκληρωθεί σήμερα και πιθανώς θα διακοπεί για να συνεχιστεί αύριο, αφού οι αστυνομικοί έχουν πληθώρα ερωτημάτων που πρέπει να απαντηθούν.

Διαβάστε επίσης: Διπλό φονικό στην Κύπρο: Η στιγμή της σύλληψης του 33χρονου

                               Δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο: Πώς μπήκε ο δράστης στο σπίτι της οικογένειας

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης» ο 15χρονος γιος του ζευγαριού,  αναγνώρισε τον 33χρονο ως εκείνον που τον ξύπνησε το ξημέρωμα της 19ης Απριλίου λέγοντάς του  πως σκότωσε τους γονείς του αλλά δεν είχε σκοπό να βλάψει τον ίδιο. Η αναγνώριση του 33χρονου  καθυστερεί  την διαδικασία, αφού η φωτογραφία του είχε δημοσιευθεί από χθες και κυκλοφορούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στα οποία είχε πρόσβαση ο 15χρονος.

Οι αστυνομικοί αισιοδοξούν  ως προς την εξιχνίαση της υπόθεσης και πιστεύουν πως οι ανακρίσεις βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Την ίδια στιγμή αναγνωρίζεται ότι στα όσα αναφέρθηκαν χθες στο δικαστήριο υπάρχουν κενά που προκαλούν ερωτήματα. Το σίγουρο κατά τους αστυνομικούς  είναι πως δεν πρόκειται για μια υπόθεση ληστείας που οδήγησε σε διπλό φόνο. Υπάρχουν υποψίες οι οποίες αναμένεται να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν στη πορεία των ανακρίσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top