ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ το νέο γκράφιτι του WD! Μετά την Κουκουβάγια ένα τεράστιο ΦΙΔΙ κοσμεί τοίχο της Πολυτεχνειούπολης

Έχει προκαλέσει και πάλι των θαυμασμό των Αθηναίων

Μετά την Κουκουβάγια που εκθείασε ο διεθνής Τύπος ένα νέο γκράφιτι έχει σχεδιάσει αυτή τη φορά στην Πολυτεχνειούπολη ο καλλιτέχνης WD. Είναι το Σπίτι από Δηλητήριο με πρωταγωνιστή ένα φίδι.

Το «Σπίτι από δηλητήριο» όπως το ονόμασε έχει ζωγραφιστεί σε ένα τοίχο στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου. Είναι μια επιβλητική δημιουργία  που δείχνει ένα φίδι να πλησιάζει ένα καζάνι.

Το έργο το ανέβασε ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Instagram, προκαλώντας θαυμασμό για το έργο του.

Ο Wild Drawig ζει και εργάζεται στην Αθήνα και δεν είναι η πρώτη φορά που εντυπωσιάζει με τα έργα του. Για την Kουκουβάγια που δημιούργησε στο κέντρο της Αθήνας ο διεθνής Tύπος έγραψε ύμνους. Άγνωστοι όμως είχαν βανδαλίσει το γκράφιτι με ροζ σπρέι

Ο WD  έχει πάθος με το γκράφιτι στους δρόμους  το λεγόμενο street art. Συνήθως δουλεύει μόνος του και αποφεύγει την δημοσιότητα.

Έργα του υπάρχουν στην Ικαρία και τη Νάουσα. Το έργο που έχει επίσης εντυπωσιάσει είναι αυτό σε ταράτσα κτιρίου με τον τίτλο  «Δώσε στην ειρήνη μια ευκαιρία».

Εξίσου δημιουργικός είναι και στο εξωτερικό. Έργα του υπάρχουν στη Μάλτα, τη Γερμανία, τη Γαλλία.

Μεγάλες γκαλερί του εξωτερικού εκθέτουν κατά διαστήματα τα έργα του αν και ο ίδιος δηλώνει ότι είναι ένας καλλιτέχνης του δρόμου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top