Ο ΠΑΟΚ απειλεί με μηνύσεις όσους αμφισβητούν τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Ίβιτς

Χαμός μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός

Ο ΠΑΟΚ απειλεί με μηνύσεις όσους αμφισβητούν τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Ίβιτς

Τα έκτροπα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League, όπως σας ενημερώσαμε και εκτός από τους παίκτες των δύο ομάδων που έπαιξαν ξύλο μεταξύ τους, τραυματίστηκε στο κεφάλι ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι δύο ομάδες, αναφέρθηκαν στα έκτροπα, με τον ΠΑΟΚ να κατηγορεί τον Παναθηναϊκό λέγοντας πως «άφησαν την κερκίδα να επιτίθεται στους αναπληρωματικούς και τον επόπτη, να φτύνει κυριολεκτικά και μεταφορικά εμετικά αντεθνικά συνθήματα» και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κύριος Βασίλης Κωνσταντίνου, να αναφέρει χαρακτηριστικά!

«Ήταν προσχεδιασμένο, έγινε και μετά την αποβολή. Ο Παναθηναϊκός ήταν ήδη με 10 παίκτες, δύσκολα θα παίρνανε το παιχνίδι. Ήταν προσχεδιασμένο σχέδιο. Το κουτί ήταν άδειο. Αν δείτε το ριπλέι τον χτυπάει αλλού και έχει αίμα αλλού! Δείτε το! Αυτό τα λέει όλα».

Μετά από όλα ο ΠΑΟΚ, όπως τόνισε σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά αυτών που αμφισβητούν την σοβαρότητα του τραυματισμού του Σέρβου προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Βλάνταν Ίβιτς!

Χαμός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό μετά τις εικόνες ντροπής- Τα ρίχνει ο ένας στον άλλον!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top