Nerudia: Το «μυστικό» πίσω από το καινοτόμο Προϊόν Νέας Γενιάς, myblu

Το πρωτοποριακό κέντρο που αναπτύσσει το «Κάτι Καλύτερο»

myblu

Μεγάλο εμπορικό λιμάνι και γνωστό βιομηχανικό κέντρο του Ηνωμένου Βασιλείου, το Liverpool μπορεί να περηφανεύεται για πολλά. Ένα από αυτά είναι και η Nerudia, το Εργαστήριο Έρευνας και Ανάπτυξης του myblu, του καινοτόμου Προϊόντος Νέας Γενιάς, που υπόσχεται το «Κάτι Καλύτερο» για τους ενήλικες καπνιστές.

Στις εγκαταστάσεις του ερευνητικού κέντρου Νerudia -μέλος του Ομίλου της Imperial Brands που στην Ελλάδα εκπροσωπείται από την Imperial Tobacco Hellas- πρωτοπορία και καινοτομία πηγαίνουν «χέρι χέρι».

Στα Εργαστήρια Έρευνας & Ανάπτυξης του myblu, το Τμήμα Ανάπτυξης Προϊόντων και Καινοτομίας της Nerudia, ήδη δουλεύει πάνω σε πρωτοποριακά projects που αναμένεται να εκπλήξουν την αγορά. 

Ποια είναι η ιστορία της Nerudia και πώς «γεννήθηκε» το myblu;

Η αρχή έγινε το 2003. Ο Κινέζος φαρμακοποιός και επιστήμονας Hon Lik εμπνέεται και δημιουργεί το 1o ηλεκτρονικό τσιγάρο. Δέκα χρόνια αργότερα, η Imperial Tobacco, μέλος του διεθνούς Ομίλου Imperial Brands, απoκτά το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο ευρεσιτεχνιών για τις τεχνολογίες ατμίσματος και ορίζει τον Hon Lik επικεφαλής της ομάδας Έρευνας & Ανάπτυξης της Κίνας. Το 2017, μόλις τέσσερα χρόνια αργότερα, ο Όμιλος ενδυναμώνει την ηγετική του θέση στην καινοτομία, επενδύοντας στην απόκτηση της Nerudia, μιας αγγλικής startup εταιρείας, καινοτόμο στα Προϊόντα Νέας Γενιάς και τα υγρά ατμίσματος.

Έτσι «γεννιέται» το myblu, το καινοτόμο Προϊόν Νέας Γενιάς, που συνδυάζει υψηλή απόδοση και ευκολία σε μία διακριτική και κομψή συσκευή ατμίσματος.

Και επειδή η καινοτομία χρειάζεται και ποικιλία, το myblu ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν 6 γεύσεις myblu:

  • Δύο υψηλής έντασης νικοτίνης η strawberry mint & το tobacco
  • Τρεις γεύσεις χαμηλότερης έντασης το tobacco, η vanilla και το blue ice
  • Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρωτοποριακό blue ice 0%, η πρώτη κάψουλα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα που δίνει την επιλογή στους ενήλικους καπνιστές να ατμίσουν  με την ποιότητα και την εμπειρία του myblu χωρίς νικοτίνη! 

Όσον αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας, το myblu χρειάζεται περίπου 30 λεπτά φόρτισης και διαρκεί μία ολόκληρη μέρα για έναν μέσο ατμιστή.

Πώς επιβεβαιώνεται η υπόσχεση του myblu για «Κάτι Καλύτερο»

Αν αναρωτιέσαι για ποιο λόγο πυρήνας της στρατηγικής του Ομίλου της Imperial Tobacco είναι η υπόσχεση για «Κάτι Καλύτερο», τότε αρκεί να ρίξεις μία ματιά στις μελέτες εμπειρογνωμόνων που αποδεικνύουν ότι τα Προϊόντα Νέας Γενιάς, εκλύουν έως και 99% λιγότερες τοξικές βλαβερές χημικές ουσίες σε σχέση με τα κανονικά τσιγάρα. 

Κλινικές μελέτες με ενήλικους καπνιστές που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το myblu δείχνουν επίσης, ταχεία μείωση των επιπέδων βλαβερών τοξικών ουσιών στο σώμα. Γι’ αυτό και το άτμισμα του myblu, στο οποίο δεν εμπλέκεται καύση καπνού, είναι, σύμφωνα με έρευνες, τουλάχιστον 95% λιγότερο βλαβερό και τοξικό συγκριτικά με το τσιγάρο. 

Τι περιέχουν οι κάψουλες του myblu

Οι προγεμισμένες κάψουλες myblu, περιέχουν υγρό ατμίσματος από φυτική γλυκερίνη, συστατικό που βρίσκεται και σε αρκετά τρόφιμα, προπυλενογλυκόλη, νερό, αρωματικές ουσίες ανάλογα τη γεύση και φαρμακευτικής ποιότητας νικοτίνη. Κάθε φορά που το υγρό τελειώνει, η κάψουλα πρέπει να αντικαθίσταται με νέα, εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα, τόσο των υγρών, όσο και της εμπειρίας του ατμίσματος myblu. 

Ποιότητα πάνω απ’ όλα! 

Τα υγρά ατμίσματος myblu, αλλά και τα εξαρτήματα των εν λόγω συσκευών περνούν από 30 ελέγχους ασφαλείας ενώ φέρουν την Πιστοποίηση CE αλλά και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις συμμόρφωσης, όπως ορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ακολουθώντας τα Πρότυπα των Προϊόντων που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα μεταξύ άλλων.

Εάν λοιπόν είσαι ενήλικος καπνιστής και αναζητάς το επόμενο καλύτερο βήμα σου, ένα από τα καίρια κριτήριά σου θα πρέπει να είναι αυτό της ποιότητας και της ασφάλειας που σου εξασφαλίζει ένα Προϊόν Νέας Γενιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top