Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ΑμεΑ για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη

Η ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε είναι τέσσερα χρόνια

Θεσσαλονίκη

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και χρηματική ποινή 300 ημερήσιων μονάδων προς πέντε ευρώ/μέρα καταδικάστηκε 49χρονος ΑμεΑ από τη Θεσσαλονίκη για γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικη.

«Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει φωτογραφίες μου»

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη το 2023. Η 16χρονη τότε, τρόφιμος οργανοτροφείου, παραδέχθηκε στην κατάθεσή της ότι πήγε στην οδό Γιαννιτσών της Θεσσαλονίκης για να κάνει έρωτα έναντι αμοιβής καθώς είχε ανάγκη τα χρήματα. 

Όπως δημοσιεύει η ιστοσελίδα voria.gr, η νεαρή συμφώνησε να συνευρεθεί μαζί του έναντι 50 ευρώ και μπήκε στο αυτοκίνητό του. Εκεί του ξεκαθάρισε πως είναι ανήλικη, αν και πρόσθεσε ένα έτος στην ηλικία της. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της κοπέλας, δεν της έδωσε τα συμφωνηθέντα κι έτσι εκείνη πήρε το κινητό κι άρχισε να τρέχει. Εκεί τους είδε περαστικός που κάλεσε την αστυνομία κι έτσι έφτασε στις δικαστικές αίθουσες η υπόθεση. 

Θεσσαλονίκη: 19χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας - Νοσηλεύεται

Θεσσαλονίκη: Άλλη εκδοχή παρουσιάζει ο 49χρονος

Ο 49χρονος στην απολογία του είπε πως δεν ισχύουν αυτά που κατέθεσε η ανήλικη. «Δεν της έδωσα τα χρήματα γιατί δεν κάναμε κάτι», ανέφερε και υποστήριξε αρχικά πως δεν προχώρησαν σε συνουσία ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι υπήρξε γενετήσια πράξη.

Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη - Σκοτώθηκε δίπλα στο 9χρονο παιδί του

Φυσικά το δικαστήριο δεν πείστηκε και τον έκρινε ένοχο για την πράξη της γενετήσιας πράξης με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 15 έτη έναντι αμοιβής και του επέβαλε την παραπάνω ποινή. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top