Social media και εφηβεία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Το Όλα για την μαμά σου λύνει τις απορίες με το e-parenting.gr της Cosmote

Όλα για την μαμά Starx

Για μια ακόμα Τρίτη, η αγαπημένη μας συνήθεια, η εκπομπή «Όλα για την μαμά», ήταν παρούσα τηλεοπτικά, ακριβώς μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων και διαδικτυακά στις 9 το βράδυ στο www.starx.gr, το web exclusive site του Star με πρωτότυπες web only εκπομπές.  

Τα τελευταία 5 χρόνια η εκπομπή έχει το δικό της πιστό κοινό, μιας και είναι η μοναδική ολοκληρωτικά αφιερωμένη εκπομπή στην οικογένεια. Μαζί, ρωτάμε και μαθαίνουμε για όλα μας απασχολούν σχετικά με την καθημερινότητά μας με τα παιδιά!

Aυτή τη φορά μαζί με το ενημερωτικό microsite της cosmote, www.e-parenting.gr, προσεγγίσαμε ένα θέμα που θα αγγίξει ευαίσθητες χορδές πολλών από εσάς. Μπήκαμε – πάντα με τη βοήθεια καταρτισμένων φιλοξενούμενων - στον κόσμο των προεφήβων και των εφήβων, εστιάζοντας στο μεγάλο θέμα της χρήσης του ίντερνετ και των social media.

Πρόκειται για ένα θέμα με τόσες πολλές πτυχές  και προεκτάσεις:

  • Κίνδυνοι αλλά και οφέλη από τη χρήση του διαδικτύου και των social media
  • Υγιή και μη υγιή πρότυπα που προωθούν τα social media στους νέους
  • Οι δύο όψεις του online gaming
  • Bullying και εφηβικές σχέσεις στην απεραντοσύνη του internet

Κατά την περίοδο της προεβηφείας και της εφηβείας λόγω των σημαντικών εξωτερικών και κυρίως εσωτερικών αλλαγών που βιώνουν οι έφηβοι, χρειάζεται ιδιαίτερη προσέγγιση των παιδιών από εμάς τους γονείς. Πάντα με τη δύναμη της ορθής ενημέρωσης και φυσικά της ανιδιοτελούς γονεϊκής αγάπης. Ακόμα και όσα φαντάζουν δύσκολα, γίνονται τελικά εύκολα.

Δείτε όλο το επεισόδιο της εκπομπής «Όλα για την μαμά» εδώ: https://www.starx.gr/show/ola-gia-thn-mama/episode/1666

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top