Nάσος Γαλακτερός: Τρεις γάμοι, δύο διαζύγια και δύο παιδιά - Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Η δημοσιογράφος διέψευσε την είδηση του διαζυγίου λέγοντας πως είναι μαζί με τον σύζυγό της και πως δεν έχουν χωρίσει

Nάσος Γαλακτερός:τρεις γάμοι, δύο διαζύγια και δύο παιδιά

Μπορεί ο 48χρονος μπασκετμπολίστας να διένυσε μια λαμπερή πορεία στα παρκέ και εξίσου λαμπεροί να ήταν και οι τρεις γάμοι του. Οι δύο εξ αυτών βέβαια είχαν άδοξο τέλος, ωστόσο παρά τις φήμες ότι την ίδια κατάληξη είχε και ο τρίτος, φαίνεται πως το τρίτο του στεφάνι αντέχει στις «φουρτούνες» που μπορεί να έχει η έγγαμη ζωή.

Διαζύγιο βόμβα στην ελληνική showbiz! Γνωστό ζευγάρι χώρισε και δεν το έμαθε κανείς

Ο λόγος για τον Νάσο Γαλακτερό, του οποίου το διαζύγιο με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου «έσκασε» σαν βόμβα στη showbiz. Ωστόσο, η δημοσιογράφος διέψευσε την είδηση του διαζυγίου, λέγοντας πως είναι μαζί με τον σύζυγό της και πως δεν έχουν χωρίσει.  

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου παίρνει θέση: Χώρισε ή όχι με τον Νάσο Γαλακτερό;

Ο μπασκετμπολίστας νυμφεύτηκε τη δημοσιογράφο, μετά από 4 χρόνια σχέσης, το 2012 και μαζί απέκτησαν μια κόρη, τη Σοφία. Ο γάμος τους έγινε σε πολύ στενό κύκλο.

Μάλιστα το ζευγάρι στις 16 Οκτωβρίου είχε επέτειο δέκα χρόνων, ενώ μόλις χθες η δημοσιογράφος ανήρτησε μια φωτογραφία με τον άντρα της, την κόρη της και τον παππού της μικρής Σόφης σημειώνοντας πως «τα Χριστούγεννα είναι για τις οικογένειες».

Ο γάμος και το διαζύγιο του με τη Ρούλα Κορομηλά

Με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, με την οποία τούς χώριζαν 11 ηλικιακά χρόνια, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2000. Χώρισαν μετά από 7 χρόνια έγγαμου βίου. Η Ρούλα Κορομηλά και ο Νάσος Γαλακτερός παντρεύτηκαν «κεκλεισμένων των θυρών». Επίσημα φωτογραφίες από το γάμο αλλά και τη δεξίωση που ακολούθησε δεν κυκλοφόρησαν ποτέ παρά μόνο κάποιες που προέρχονταν από παπαράτσι.

O γιος από τον πρώτο του γάμο

Λίγες πληροφορίες έχουμε για το πότε έγινε και πόσο διήρκησε ο πρώτος γάμος του Νάσου Γαλακτερού με την Τέτα Λεονταρίδου, με την οποία απέκτησαν τον γιο τους, Παύλο. Ο Παύλος Γαλακτερός είναι σήμερα 20 χρόνων και είχε άψογη σχέση τόσο με τη Ρούλα Κορομηλά, όσο και με την νυν σύζυγο του μπαμπά του.

Επιμέλεια: Σοφία Βάγκα

email: svagka@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top