Γεννήθηκε 11/1/11 στη 11.11

Δύο κοριτσάκια με εννιά και οκτώ άσσους στη ζωή τους!

Η Flora είναι ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες. Η ημερομηνία γεννήσεως της είναι εντυπωσιακή.

Στις 11 Ιανουαρίου του 2011, στη 1:11 π. μ., δηλαδή 11/1/11 στη 1: 11, οι γονείς της Amy Zeller και Codjo Mensah, από τη Minnesota των Η.Π.Α, άκουσαν για πρώτη φορά το κλάμα της.

Η μητέρα της δήλωσε ότι αρχικά, δεν της έκανε εντύπωση η ημερομηνία και η ώρα και δεν έδωσε καθόλου σημασία όταν εισήχθη στο νοσοκομείο για να γεννήσει. Όμως όταν έφτασε η ώρα του τοκετού άκουσε τα σχόλια του γιατρού και των νοσοκόμων που μιλούσαν για σημαδιακή ώρα. «5-6 λεπτά αργότερα, ο γιατρός μπήκε μέσα στο δωμάτιο και είπε ‘εσύ σπρώχνεις και οι νοσοκόμες τραβάνε – έχουμε έξι λεπτά’!», είπε η Zeller. Η Flora γεννήθηκε ακριβώς στις 1:11 π.μ..

Έναν άσο περισσότερο έχει στη ζωή της ένα άλλο κοριτσάκι στην Βρετανία. Η Rose κατάφερε και μάζεψε όλους τους άσσους στη σειρά. Γεννήθηκε την 1η ημέρα του 2011, στο Burton’s Queen’s Hospital, ακριβώς στις 11:11 ��ο πρωί. Μάλιστα είναι ένα από τα… 11 μωρά που γεννήθηκαν την ίδια μέρα στο νοσοκομείο. Δηλαδή γεννήθηκε 1/11/11 στις 11:11.

Η Rose γεννήθηκε με καισαρική και η μαμά της Kacey δήλωσε πανευτυχής και ευχήθηκε να είναι πάντα τόσο τυχερή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top