Η Χάιντι έπεσε μέσα στις προβλέψεις

Σε ποια πρόβλεψη έπεσε έξω το αλλήθωρο ποντικάκι;

Η Χάιντι έπεσε μέσα στις προβλέψεις

Τη δόξα του αείμνηστου χταποδιού Πάουλ φαίνεται να ζήλεψε η Χάιντι ,το αλλήθωρο ποντικι της Γερμανίας , μόνο που δεν προέβλεψε αποτελέσματα αγώνων αλλά τo ποιος θα πάρει βραβείο στα Όσκαρ.

Το ηλικίας δυόμισι ετών οπόσουμ προέβλεψε σωστά ότι με Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου θα τιμηθεί η Νάταλι Πόρτμαν για τον "Μαύρο Κύκνο" και με Α' Ανδρικού ο Κόλιν Φερθ για τον "Λόγο του Βασιλιά" σε μία σειρά από εμφανίσεις του την περασμένη εβδομάδα στο τηλεοπτικό σόου του αμερικανικού δικτύου ABC, "Jimmy Kimmel Live!".

Το ποντικάκι όμως έπεσε έξω σε μία πρόβλεψη που έκανε. Εκτίμησε πως το βραβείο καλύτερης ταινίας θα πάρει η ταινία «127 ώρες» ενώ τελικά το κέρδισε «Ο Λόγος του Βασιλιά».

Τώρα θα αναρωτιέστε πως ακριβώς έκανε τις προβλέψεις της η Χάιντι; Στο ζωολογικό κήπο της Λειψίας στην ανατολική Γερμανία ακουμπούσε το πόδι της πάνω σε ένα αγαλματίδιο του Όσκαρ με τη φωτογραφία του ηθοποιού.

Μάλιστα, σε κάποιες από τις συσκευασίες δώρων που έλαβαν τα τιμώμενα πρόσωπα που παραβρέθηκαν στην τελετή απονομής των βραβείων, περιλαμβανόταν και μία λούτρινη Χάιντι.

Μετά από αυτά ,η Χάιντι έγινε διάσημη στη Γερμανία και η φωτογραφία της φιγούραρε στην εφημερίδα Bilt.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top