Ποιο ζώο έχει τρεις καρδιές και ποιο είναι μονογαμικό;

Περίεργες αλήθειες για τα θαλάσσια ζώα!

Πως θα σας ακουγόταν πλάσμα με τρεις καρδιές ή με 65 πλοκάμια που το καθένα μπορεί να φτάσει σε μήκος μισό γήπεδο ποδοσφαίρου;Μην πανικοβάλλεστε δε μιλάμε για τέρατα… της Αποκάλυψης αλλά για ζώα που ζουν ανάμεσα μας.

Μπορεί να το απολαμβάνετε ως μεζέ μαζί με το ουζάκι σας σε κάποιο ταβερνάκι οι περισσότεροι όμως δε γνωρίζετε όμως πως το χταπόδι περιέχει όχι μία όχι δύο αλλά τρεις καρδιές και το αίμα του είναι ανοιχτ�� μπλε.

Αν νομίζετε πως δεν υπάρχουν μονογαμικά πλάσματα στην κοινωνία που ζούμε πλανάστε πλάνη οικτρά..Ο ιππόκαμπος όχι μόνο είναι με το ίδιο ταίρι σε όλη του τη ζωή αλλά το γιορτάζει κιόλας .Κάθε πρωί το ζευγαράκι το ρίχνει στο χορό και όταν ζευγαρώνει το κάνει μετά μουσικής και πιο συγκεκριμένα παράγει μουσικούς θορύβους.

Το τσούξιμο από το τσίμπημα μιας μέδουσας πολύ το έχουμε νιώσει κανένας όμως δεν ξέρει πως τα 65 πλοκάμια της μπορούν να γεμίσουν μισό γήπεδο ποδοσφαίρου. Ναι ναι καλά διαβάσατε και πιο συγκεκριμένα οι κυβομέδουσες είναι από τα πιο επικίνδυνα θαλάσσια ζώα αφού σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από οποιαδήποτε άλλα ζώα της θάλασσας.

Αλλά θαλάσσια ζώα σκοτώνουν και άλλα δακρύζουν. Ο λόγος για τη θαλάσσια χελώνα η οποία δεν κλαίει επειδή της πήρε κάποιο άλλο ζώο το φύκι από το στόμα αλλά επειδή εκκρίνει όλο το αλάτι της θάλασσας από τα μάτια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top