Πέρασε τα διόδια του Ρίο με άλογο!

Πως αντέδρασε η υπάλληλος των διοδίων;

Αδιάβαστους και ανενημέρωτους έπιασε τους υπάλληλους των διοδίων ένας Πατρινός που σκέφτηκε να περάσει τα διόδια του Ρίο καβάλα στο άλογο! Ναι καλά διαβάσατε, έγινε και αυτό!

Ο Πατρινός πλησίασε την υπάλληλο των διοδίων και καβαλώντας το άλογο ζήτησε να πληρώσει το αντίτιμο, μόνο που όπως αποδείχθηκε ο τιμοκατάλογος δεν είχε προβλέψει αν το άλογο περιλαμβάνεται στα δίκυκλα ή στα ΙΧ.

Ο πατρινός Γιάγκος Ραφτόπουλος είχε όλη την καλή διάθεση να πληρώσει όμως το άλογο όπως θα δείτε στο βίντεο είχε αντίθετη άποψη. όταν πλησίασε το ταμείο των διοδίων ο Πατρινός και πήγε να βάλει το χέρι στην τσέπη το άλογο λάκισε.

Σε επικοινωνία που είχε το star.gr μαζί του μας εξήγησε τι ακριβώς συνέβη «Αποφάσισα να πάω να πιώ ένα καφέ στην Αθήνα και όταν πέρασα τα διόδια και θέλησα να πληρώσω δεν είδα καμία αντίδραση από την υπάλληλο.Τότε γύρισα και της είπα πως δεν είναι δυνατόν να περνάνε τα 500 άλογα της Φεράρι και να μην μπορεί να περάσει το ένα το δικό μου» λέει χιουμοριστικά και συνεχίζει «ήθελα να πληρώσω επειδή είμαι κατά του νόμου Ραγκούση επειδή όταν θυμώνει μοιάζει με τη Λίτσα Γιαγκούση».

Ο Γιάγκος Ραφτόπουλος μας εξήγησε πως σκοπός του ήταν να δείξει πως αν και στην Ελλάδα τα πράγματα είναι άσχημα ο Έλληνας αντιμετωπίζει την επικαιρότητα με χιούμορ και καλή διάθεση.

Πάντως το χιούμορ δεν το αντιλήφθηκαν οι αστυνομικές αρχές που τον συνέβαλαν με αποτέλεσμα να περάσει 3 ώρες στο κρατητήριο.Ούτε αυτό όμως τον έκανε να χάσει την καλή διάθεση και το χιούμορ του αφού όπως μας είπε τον συνέβαλαν επειδή δε φορούσε ζώνη και μιλούσε στο κινητό.

Ο Γιάγκος Ραφτόπουλος κάνει σατυρική εκπομπή στο Τηλεάστυ στα πλαίσια της οποίας κάνει και αυτά τα σατυρικά βίντεο περνώντας κάποια μηνύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top