Aπίστευτο: Περιοδικό life style εκδίδει η Αλ Κάιντα

θα μας τρελάνουν οι τρομοκράτες

Aπίστευτο: Περιοδικό life style εκδίδει η Αλ Κάιντα

Η τρομοκρατική οργάνωση «Αλ Κάιντα» λανσάρει ένα περιοδικό που θα συνδυάζει μικρά γυναικεία μυστικά ομορφιάς αλλά και συμβουλές για το πώς να πραγματοποιήσεις επιθέσεις αυτοκτονίας.

Το «Τζιχάντ Κόσμος», όπως λέγεται το περιοδικό στο εξώφυλλό του δείχνει μία γυναίκα που φοράει μία μαντήλα στο κεφάλι, ενώ διακρίνεται και μία κάνη ενός όπλο. Η ονομασία που δόθηκε στο περιοδικό δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς «Τζιχάντ» σημαίνει αγώνας και το συγκεκριμένο περιοδικό θα αφιερώνει πολλές σελίδες σε συνεντεύξεις γυναικών που στηρίζουνε τους συζύγους τους να πραγματοποιήσουν επίθεση αυτοκτονίας.

Το περιοδικό θεωρείται λάιφ στάιλ καθώς δεν εστιάζει μόνο σε τρομοκρατικά θέματα αλλά δίνει και συμβουλές στις ελεύθερες γυναίκες για το πώς θα παντρευτούν έναν μουτζαχεντιν(Ισλαμιστή).

Μεταξύ των άλλων το περιοδικό εξηγεί αναλυτικά πως ένα παιδί θα λάβει την κατάλληλη ανατροφή για να γίνει φανατικός Ισλαμιστής έτοιμος για τον αγώνα και συμβουλεύει τις γυναίκες να μένουν στο σπίτι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους ούτως ώστε να διατηρούν το δέρμα του προσώπου τους καθαρό.

Στόχος του περιοδικού είναι να εκπαιδεύσει τις γυναίκες και παράλληλα να τις στρατολογήσει για τον πόλεμο ενάντια στους εχθρούς του Ισλάμ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top