Έκανε τελετή διαζυγίου για να γιορτάσει τον χωρισμό της

Έτσι ξόρκισε 28 χρόνια έγγαμου βίου

Έκανε τελετή διαζυγίου για να γιορτάσει τον χωρισμό της

Με όλες τις τιμές γιόρτασε, ενώπιον φίλων και συγγενών το διαζύγιό της, μετά από 28 δυστυχισμένα χρόνια, όπως υποστηρίζει, έγγαμου βίου. Ο λόγος για μια κινέζα από τη βόρεια επαρχία Σανξί, την Γιουάν Λι.

Η πρωτότυπη τελετή έγινε σε ξενοδοχείο στην Ταιγιουάν. Μια λιμουζίνα παρέλαβε την Γιουάν και τα τρία της παιδιά από το διαμέρισμα, όπου ζούσε με τον άνδρα της και την μετέφερε στο πατρικό της σπίτι. «Ο συζυγός μου με παρέλαβε από αυτό το σπίτι πριν 28 χρόνια και τώρα επιστρέφω με δόξα και τιμή», είπε φθάνοντας σπίτι της.

Αμέσως μετά πήγε στο ξενοδοχείο για να πραγματοποιήσει την τελετή του διαζυγίου. Η πανευτυχής ζωντοχήρα ανέβηκε στη σκηνή, έχοντας αρχικά λίγο τρακ, για να δηλώσει: «Από σήμερα δεν είμαι πλέον σε αυτό το γάμο. Η τελετή διαζυγίου με κάνει πολύ χαρούμενη και μπορώ να πω επίσημα αντίο στο παρελθόν για να συνεχίσω στο μέλλον ευτυχισμένη με τα παιδιά μου».

Στην διαδικασία συμμετείχε και η αδελφή της, η οποία ανέφερε ότι είναι χαρούμενη που η Γιουάν Λι επιστρέφει στην οικογένειά της. Ο τελετάρχης είπε στην διαζευγμένη Γιουάν: «Από δω και πέρα δεν θα έχεις καμία σχέση με τον άνθρωπο, στον οποίο αφιέρωσες την ζωή σου. Είτε είναι φτωχός, είτε είναι πλούσιος, είτε είναι άρρωστος, είτε είναι υγιής, εσύ δεν θα έχεις καμία σχέση μαζί του. Δέχεσαι;»

«Δέχομαι» είπε εκείνη και έσκισε μια από τις γαμήλιες φωτογραφίες της, ενώ έριξε την βέρα της σε μια γυάλα με χρυσόψαρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top