Φυλάκισε το γιο του σε κουτί επειδή έκλεβε κότες

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Από την αστυνομία περίμενε να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης ένας κλεφτοκοτάς , από το μπαμπά του ήρθε. Και τι ποινή, χειρότερη από αυτή που θα «έτρωγε» αν καταδικαζόταν.

Ο νεαρός έκλεψε τρεις κότες και ο πατέρας του αποφάσισε να τον τιμωρήσει. Για το λόγο αυτό τον κλείδωσε μέσα σε ένα κουτί 2 επί 3. Το νεαρό αγόρι από τη Βολιβία που πάσχει από ψυχι��ές διαταραχές με δυσκολία χωρούσε στο μικρό αντικείμενο.

Ο ίδιος έμεινε για 2 ολόκληρους μήνες κλειδωμένος στο ξύλινο αντικείμενο φωνάζοντας και παρακαλώντας το μπαμπά του να τον απελευθερώσει αλλά εκείνος τίποτα. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο του είχε βάλει μέσα στο κουπί τα απαραίτητα! Δύο μπουκάλια νερού για να κάνει την ανάγκη του αλλά και δύο μαξιλάρια, για να μην πιάνεται όταν κοιμάται.

Ευτυχώς οι καταγγελίες που έγιναν από τους γείτονες στην αστυνομία έπιασαν τόπο και ο πατέρας που «φυλάκισε» το παιδί για 8 εβδομάδες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top