Υδροστρόβιλος στην παραθαλάσσια πόλη Αμάλφι της Ιταλίας

Το φαινόμενο εμφανίζεται τις μέρες με μεγάλη ζέστη

Ένας υδροστρόβιλος σχηματίστηκε στην παραθαλάσσια πόλη Αμάλφι της Ιταλίας.

Η πόλη Αμάλφι αποτελεί γνωστό θερινό προορισμό. Ο υδροστρόβιλος πέρασε ξυστά από ένα από τα πολλά γιοτ που βρίσκονται κάθε καλοκαίρι στην περιοχή. Το φαινόμενο του υδροστρόβιλου εμφανίζεται τις μέρες με μεγάλη ζέστη και υγρασία και είναι η δίνη ανάμεσα σε ένα «καταιγιδοφόρο νέφος» και της επιφάνειας της θάλασσας. Σύμφωνα με ειδικούς, τα τελευταία χρόνια έχουμε όλο και περισσότερους λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Εντυπωσιακή καταδίωξη στην Ιταλία 

Οι αστυνομικοί κυνηγούσαν τον δράστη με τα πόδια. Εκείνος πέρασε τον δρόμο και κατέβηκε στο σταθμό του τρένου, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να διαφύγει μέσα στο πλήθος κόσμου. Ένας περαστικός, κατάλαβε τι γινόταν, σταμάτησε τον δράστη και βοήθησε την αστυνομία να τον πιάσει.

Γιόγκα με κατσίκες- Η νέα μόδα που κάνει θραύση

Το goat yoga όπως λέγεται, κατσικο-γιόγκα είναι μάθημα γιόγκα με κατσίκες να τριγυρνούν μέσα στην αίθουσα και να ανεβαίνουν ακόμα και πάνω στους ανθρώπους που γυμνάζονται. Στο συγκεκριμένο μάθημα χρησιμοποιούνται νιγηριανές κατσίκες νάνοι. Στην αρχή του μαθήματος οι ασκούμενοι περνούν λίγο χρόνο με τα ζώα για να γνωριστούν, ενώ στο τέλος έχουν χρόνο να βγάλουν και αναμνηστικές φωτογραφίες. Η επαφή με τα ζώα θεωρείται ευεργετική για τον άνθρωπο και κάποιοι εκπαιδευτές γιόγκα αποφάσισαν να φέρουν με αυτόν τον τρόπο τους πελάτες τους σε επαφή με κατσικούλες.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top