Ίδρυσαν μουσείο... ροχαλητού στη Γερμανία

Μανταλάκια για τη μύτη, οδοντοστοιχίες, μηχανήματα υποστήριξης της αναπνευστικής λειτουργίας εκτίθενται εκεί

Το φαινόμενο του ροχαλητού έχει εμπνεύσει εκατοντάδες επιστήμονες από το 19ο αιώνα μέχρι σήμερα. Στη Γερμανία όμως υπάρχει και μουσείο Ροχαλητού με 300 εκθέματα που μετακόμισε πρόσφατα σε άλλο χώρο εξαιτίας μιας πλημμύρας.

Μανταλάκια για τη μύτη, οδοντοστοιχίες, μηχανήματα υποστήριξης της αναπνευστικής λειτουργίας. Ο γιατρός ύπνου Γιόζεφ Αλεξάντερ Βιρτ δεν αφήνει αντικείμενο ανεκμετάλλευτο, το οποίο θεωρεί ό, τι μπορεί να αποτελέσει έκθεμα στο πρώτο Μουσείου Ροχαλητού που ιδρύθηκε στην πόλη Άλφερ ,στη Γερμανία.

Ο Γερμανός γιατρός παρουσιάζει μια σειρά από αξιοπεργίεργα αντικείμενα αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικά για το ενοχλητικό αυτό φαινόμενο που οδηγεί εκατοντάδες ζευγάρια στην απελπισία ακόμα και στο χωρισμό.

Πριν από λίγες ημέρες, η συλλογή με περίπου 300 εκθέματα μετακόμισε σε νέους χώρους μια και ο προηγούμενος χώρος στον οποίο φιλοξενούνταν η έκθεση καταστράφηκε λόγω πλημμύρας.

 

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top