Άλλο και τούτο: Έρχεται το σπρέι… ΥΠΝΟΥ!

Η λύση στις αυπνίες!

Άλλο και τούτο: Έρχεται το σπρέι… ΥΠΝΟΥ!
Έχετε αυπνίες; Αν ναι, τότε θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο το νέο προϊόν, που δημιούργησαν ερευνητές του Στάνφορντ. Πρόκειται για ένα σπρέι που μπορεί να ρίξει τους χρήστες σε ύπνο βαθύ με δύο μόλις ψεκάσματα στο λαιμό μέσα σε μία ώρα! Αν ο χρήστης ξυπνήσει κατά τη διάρκεια της νύχτας, ένα ακόμη ψέκασμα θα τον βάλει και πάλι για ύπνο, λένε οι κατασκευαστές του «Sprayable Sleep», όπως ονομάζεται η νέα αυτή πατέντα.
Πρόκειται για το πρώτο σπρέι μελατονίνης τοπικής χρήσης, η οποία βοηθά στο να κοιμηθεί κανείς καλύτερα όταν το χρειάζεται, χωρίς σκληρά, εθιστικά χημικά ή αναποτελεσματικά τρικ. Το συγκεκριμένο προϊόν, σε αντίθεση με τα υπνωτικά χάπια –υποστηρίζουν οι δημιουργοί του- αποτρέπει το αίσθημα «κατάρρευσης» την επόμενη μέρα.
Το ανθρώπινο σώμα παράγει με φυσικό τρόπο τη μελατονίνη, όταν σκοτεινιάζει. Η συνεχής χρήση ηλεκτρονικών συσκευών, οι οποίες εκπέμπουν τεχνητό φως, μπορεί να αποτρέψει τη φυσιολογική διαδικασία παραγωγής μελατονίνης.
Να σημειώσουμε ότι το ιδιαίτερο αυτό... σπρέι, στην παρούσα φάση βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης, όμως τον ερχόμενο Φεβρουάριο αναμένεται να βγει το πρωτότυπο.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top