Tρία εύκολα tips για να έχεις πάντα μεταξένια μαλλιά

Εσύ ακόμα δεν τα έχεις δοκιμάσει;

Ονειρεύεσαι απαλά, μεταξένια μαλλιά όπως αυτά που βλέπεις στις διαφημίσεις της τηλεόρασης; Αυτά είναι τρία tips, δηλαδή τρεις συμβουλές περιποίησης της τρίχας, για να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Αυτά είναι τα υγιεινά φρούτα και λαχανικά του Φθινοπώρου

Μεταξωτή μαξιλαροθήκη

Αν ποτέ δεν σκέφτηκες ότι πρέπει να ενισχύσεις την κρεβατοκάμαρα σου με μεταξωτές μαξιλαροθήκες οι παρακάτω λόγοι θα σε πείσουν να το κάνεις. Το μετάξι είναι ένα υλικό το οποίο χάρη στις πρωτεΐνες του, προστατεύει τόσο το δέρμα από τη δημιουργία σημαδιών όταν εσύ κοιμάσαι, όσο και τα μαλλιά, αφού τα κρατάει περιποιημένα όλο το βράδυ και εξαφανίζει το φριζάρισμα.

Θέλεις μαλλιά γεμάτα όγκο και κίνηση: Πέτυχέ το με αυτό το τρικ

Δοκίμασε μια θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης

Για απαλά μαλλιά με μεταξένια αίσθηση στην αφή τους, ένα από τα μυστικά είναι η πολύ καλή και βαθιά ενυδάτωση της τρίχας. Πριν επιλέξεις τα προϊόντα φροντίδας των μαλλιών σου, φρόντισε να διαβάσεις τις ετικέτες επάνω στις συσκευασίες τους και να βεβαιωθείς πως ανάμεσα στις βασικές τους ιδιότητες είναι το «κλείδωμα» της υγρασίας και ο έλεγχος του φριζαρίσματος. Επίσης, καλό θα ήταν να προσθέσεις στην ρουτίνα περιποίησης που ακολουθείς και ένα λαδάκι για τα μαλλιά.

Διάλεξε τη σωστή πετσέτα

Το ήξερες ότι όσα εξειδικευμένα προϊόντα κι αν χρησιμοποιήσεις για την περιποίηση των μαλλιών σου, ένα βήμα το οποίο μπορεί να αναιρέσει όλη σου την προσπάθεια, είναι ο τρόπος που τα στεγνώνεις μετά το λούσιμο; Σύμφωνα με τους hair experts, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείς πετσέτα μαλλιών με microfiber, η οποία θα απορροφήσει την περίσσεια ποσότητα νερού χωρίς να φριζάρει τα μαλλιά και χωρίς να προκαλέσει σπάσιμο της τρίχας ή ξηρότητα.

Συντάκτης: Ειρήνη Διαμαντακίδου

Πηγή: www.allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top