Θέλεις μαλλιά γεμάτα όγκο και κίνηση: Πέτυχέ το με αυτό το τρικ

Πώς να κάνεις την εμφάνισή σου πιο σέξι και θελκτική

Ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει μαλλιά γεμάτα όγκο και κίνηση, που λάμπουν σε κάθε της βήμα και έτσι, το χτένισμα της δείχνει τέλειο και κάνει την εμφάνιση της πιο θελκτική και σέξι; Επειδή όλες ονειρευόμαστε ένα τέτοιο hair look, συχνά ψάχνουμε τρόπους και τρικ για να το πετύχουμε και τις περισσότερες φορές τείνουμε να πιστεύουμε πως τη λύση θα μας δώσει η εφαρμογή προϊόντων styling, όπως η λακ.

Θες να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου; Κάνε αυτά τα χτενίσματα

Κι όμως, το παραπάνω μπορεί να βοηθήσει στο να έχουμε ένα αποτέλεσμα με διάρκεια, αλλά δεν θα δώσει τα δύο βασικά στοιχεία που μας ενδιαφέρουν: όγκο και κίνηση. Για να τα πετύχουμε αυτά, το μυστικό είναι, σύμφωνα με τους hair experts, να δίνουμε διαφορετικά σχήματα και μήκη στα μαλλιά μας.

 

 

Τι θα πει όμως αυτό στην πράξη; Η πιο απλή μέθοδος είναι το εργαλείο για μπούκλες δηλαδή το ψαλίδι των μαλλιών. Για να χαρίσεις περισσότερο όγκο και πιο έντονη κίνηση στα μαλλιά, ώστε αυτά να φαίνονται πιο πλούσια, το τρικ είναι να δίνεις στις μπούκλες διαφορετική κατεύθυνση καθώς τις δημιουργείς και πάντοτε εναλλάξ.

Όταν ολοκληρώσεις το χτένισμα, φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις λακ για να σταθεροποιήσεις το look, όμως όταν «φορτώνεις» υπερβολικά τα μαλλιά με προϊόντα όπως αυτό ή το dry shampoo, απλά κάνεις την τρίχα πιο «βαριά».

Συντάκτης:allyouteam 

Πηγή: www.allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top