Χάρισε τα ωραιότερα πασχαλινά δώρα! Δες την υπέροχη συλλογή του KLOSTI

Πασχαλινά δώρα με άρωμα Ελλάδας

KLOSTI

Εκτός από υπέροχες λαμπάδες και χειροποίητα δώρα για τα παιδιά θα βρεις δώρα και για τους φίλους και τους συγγενείς είτε ζουν στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό! Αν ψάχνεις μια λαμπάδα ιδιαίτερη για το βαφτιστήρι σου και δώρα πρωτότυπα για τους δικούς σου τότε μπες στο KLOSTI – το πρωτότυπο ηλεκτρονικό κατάστημα που συγκεντρώνει τα πιο ιδιαίτερα χειροποίητα δώρα της αγοράς!

KLOSTI: Yπέροχα δώρα εμπνευσμένα από το ελληνικό καλοκαίρι!

Xειροποίητες λαμπάδες για μικρά και μεγάλα αγοράκια 

Eκτός όμως από λαμπάδες, το KLOSTI προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων προτάσεων δώρων που περιλαμβάνουν εκτός από την υπέροχη χειροποίητη λαμπάδα, ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την ηλικία του παιδιού και ένα υπέροχο χειροποίητο κουτί που θα του μείνει για πάντα!

Σετ δώρου με λαμπάδα με χειροποίητο κροκόδειλο 

Ήξερες ότι χάρη στο KLOSTI μπορείς να στείλεις δώρα στα βαφτιστήρια και στους δικούς σου που ζουν σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα; Εσύ απλά επιλέγεις το δώρο σου, σημειώνεις τη διεύθυνση αποστολή και το KLOSTI αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα!

 

Σετ δώρου με θέμα νεράιδα

Παρόλο που τα δώρα για τα μικρά μας πρωταγωνιστούν το Πάσχα, το KLOSTI έχει φροντίσει να έχει υπέροχη συλλογή δώρων και για τους μεγάλους ξεκινώντας από υπέροχα αυγά σε προσιτές τιμές και φτάνοντας μέχρι τις υπέροχες συνθέσεις για την οικοδέσποινα του πασχαλινού τραπεζιού!

Η Ερατώ, η Πολύμνια, η Καλλιόπη και η Κλειώ- Οι Μούσες που έγιναν αυγά στο KLOSTI

Στο KLOSTI θα βρεις και υπέροχα αυγουλάκια κρεμαστά για το λαιμό ή βραχιολάκια για το χέρι!

Κρεμαστά αυγά σε υπέροχα ανοιξιάτικα χρώματα 

Ό,τι και αν διαλέξεις από το KLOSTI θα έρθει άμεσα σε σένα, όμορφα πακεταρισμένο για δώρο, έτοιμο να το προσφέρεις και εσύ θα γλιτώσεις κόπο, χρόνο και περιττά έξοδα. Την παραγγελία σου την κάνεις εύκολα και γρήγορα ηλεκτρονικά από το www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top