Έχεις καστανό χρώμα μαλλιών; Δες πώς θα το φρεσκάρεις με φυσικό τρόπο

Το ιδιαίτερο μυστικό ομορφιάς που πρέπει να ακολουθήσεις!

Καστανό Χρώμα Μαλλιών: Πώς Θα Το Φρεσκάρεις Με Φυσικό Τρόπο

Το καστανό αποτελεί αγαπημένο χρώμα μαλλιών για πολλές γυναίκες. Είναι γήινο, πολύ θηλυκό και σέξι ταυτόχρονα και θεωρείται ένα από τα μεγάλα ατού της μεσογειακής ομορφιάς. 

Πώς θα δώσεις όγκο στην αλογοουρά - Το tip του Δημήτρη Γιαννέτου

Για να κάνεις το καστανό χρώμα των μαλλιών σου να δείχνει ακόμα πιο έντονο, πλούσιο, βαθύ και λαμπερό μπορείς σίγουρα να εμπιστευτείς το παρακάτω tip!

Το μυστικό κρύβεται στο τόσο ευεργετικό για τον οργανισμό, τσάι. Τα βότανα προάγουν την υγεία και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και ως μια φυσική λύση για την περιποίηση. Πέρα από τη φροντίδα του προσώπου, το τσάι φροντίζει και τα μαλλιά και ειδικότερα, το μαύρο τσάι μπορεί να αναζωογονήσει το καστανό χρώμα. 

Έχεις καστανό χρώμα μαλλιών; Δες πώς θα το φρεσκάρεις με φυσικό τρόπο

Πώς γίνεται η εφαρμογή του μαύρου τσαγιού στα μαλλιά;

Θα χρειαστείς τρία φλιτζάνια νερό και αρκετά φακελάκια από αυτό το τσάι. Βράσε το νερό σε ένα κατσαρολάκι και έπειτα βάλε τα φακελάκια. Άφησε τα για ένα τέταρτο max και ανακάτεψε πολύ καλά το αφέψημα. Απομακρυνε το κατσαρολάκι από το μάτι της κουζίνας, άφησε το τσάι να κρυώσει και όταν φτάσει να είναι χλιαρό, ρίξε το στα μαλλιά σου. Τύλιξε τα με μια πετσέτα (ιδανικά ζεστή) όπως θα έκανες με μια μάσκα μαλλιών ή με ένα έλαιο περιποίησης μαλλιών και άφησε να δράσει για μισή ώρα. 

Όταν περάσει πια αυτό το διάστημα, μπορείς να λούσεις τα μαλλιά σου κανονικά και μόλις τα στεγνώσεις, θα διαπιστώσεις πως το καστανό χρώμα τους δείχνει πιο «ζωντανό»! 

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top