Τα σημάδια ότι φοράς λάθος νούμερο σουτιέν

Πώς θα καταλάβεις ότι κάτι στα εσώρουχα σου δεν πάει καλά

Το σουτιέν δεν είναι απλά ένα εσώρουχο. Με τα χρόνια έχει εξελιχθεί σε λατρεμένο item των γυναικών και αποτελεί στοιχείο της θηλυκότητας μας, αφού αναδεικνύει το στήθος και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας στα ύψη. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να έχεις επιλέξει λάθος νούμερο, ακόμα κι αν δεν το έχεις καταλάβει. Ευτυχώς για σένα όμως υπάρχουν κάποια σημάδια που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο!

Καφτάνια: Έτσι τα φοράμε το Καλοκαίρι 2022

Τα κενά ανάμεσα στο σουτιέν και το στήθος σου

 

Το σουτιέν είναι σχεδιασμένο ώστε τα cups του να στηρίζουν το στήθος, χωρίς να το πιέζουν αλλά και χωρίς να υπάρχουν κενά ανάμεσα. Τα κενά δείχνουν πως υπάρχει έξτρα χώρος που δεν καλύπτει το στήθος σου, επομένως πρέπει να επιλέξεις μικρότερο νούμερο.

Οι τιράντες πέφτουν στους ώμους ή πιέζουν το δέρμα

Ναι μεν οι τιράντες ενός σουτιέν μπορεί να έχουν την τάση να χαλαρώνουν με τον καιρό, όμως αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Αν αυτές πέφτουν στους ώμους ή από την άλλη, αν πιέζουν πολύ αυτό το σημείο του σώματος και το δέρμα, τότε έχεις κάνει μια κακή αγορά.

Πώς θα διατηρήσεις λευκά τα αγαπημένα σου sneakers

Το σουτιέν ανεβαίνει πολύ ψηλά στην πλάτη

Ένα σουτιέν που είναι στο σωστό νούμερο για σένα θα πρέπει να εφαρμόζει ακριβώς στην πλάτη σου και να είναι σταθερό. Αν ανεβαίνει πολύ ψηλά στην πλάτη, τότε το νούμερο είναι μεγαλύτερο. Αυτό που χρειάζεται να σκέφτεσαι πριν αγοράσεις το προϊόν είναι ότι θα πρέπει να είναι πιο σφιχτό στην πλάτη και σταθερό και να εφαρμόζει ακριβώς μπροστά, καλύπτοντας όλο το στήθος σου.

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top