Θέλεις ζουμερά χείλη; Το κόλπο με την οδοντόκρεμα

Ένα εύκολο τρικ για να αποκτήσεις ζουμερά χείλη

Θα γνωρίζεις φυσικά ότι τα χείλη είναι ένα πολύ δυνατό όπλο για τις makeup addicts. Και η αλήθεια είναι πως όλες μας ξεσηκώσαμε κατά καιρούς διάφορα κόλπα για να τα κάνουμε να δείχνουν πιο γεμάτα, πιο ζουμερά και πιο φουσκωτά.

Banana eyeliner: Είναι η πιο hot τάση στο μακιγιάζ

Ένα τρικ που ίσως να διάβασες και να έχεις δοκιμάσει είναι κι αυτό με την οδοντόπαστα. Πριν σου αποκαλύψουμε ωστόσο τι ισχύει και τι όχι, θα πρέπει να τονίσουμε σ' αυτό το σημείο ότι τα χείλη είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του προσώπου μας, γι' αυτό και εκτός από την περιποίηση τους που πρέπει να περιλαμβάνει απολέπιση και ενυδάτωση, ώστε να διατηρήσουμε την ζωντάνια τους, καλό είναι να προσέχουμε τι προϊόντα χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να τα τονίσουμε λίγο παραπάνω.

Καγιά σε διαγωνιζόμενη: «Δεν έχεις ούτε ομπρέλα, ούτε πανωφόρι»

Τα beauty hacks για να κάνουμε τα χείλη μας να δείχνουν φουσκωτά και ζουμερά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι άπειρα. Το κόλπο με την οδοντόκρεμα είναι από τα πιο παλιά και μάλιστα το προτείνουν και πολλοί επαγγελματίες ομορφιάς. Η Huda Beauty για παράδειγμα ισχυρίζεται ότι όταν απλώσεις ένα λεπτό στρώμα οδοντόπαστας στα χείλη σου και το αφήσεις για περίπου δέκα δευτερόλεπτα όταν το σκουπίσεις αυτά θα δείχνουν πιο απαλά και πιο φουσκωτά.

Shopping Star: Το απαραίτητο αξεσουάρ για μία εμφάνιση στα πρωτοβρόχια

Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα; Η οδοντόπαστα μπορεί να προκαλέσει ένα μυρμήγκιασμα στα χείλη όμως δεν σημαίνει ότι αυξάνει τον όγκο τους. Μάλιστα μπορεί να προκαλέσει και να τα στεγνώσει λόγω του θειικού νατρίου που περιέχεται σε πολλές από τις πιο δημοφιλείς μάρκες. Η οδοντόκρεμα μάλιστα μπορεί να αποδειχθεί ένοχη σε πολλές περιπτώσεις για την ξηρότητα και τα σκασμένα χείλη.

Γι' αυτό κι εμείς θα σου συνιστούσαμε να αποφύγεις καλού κακού το συγκεκριμένο κόλπο και να αρκεστείς σε άλλες πιο ''ασφαλής'' συνταγές.  

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου
Πηγή:Mylife.com.cy 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top