Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν: Τι μας προτείνει να φορέσουμε φέτος η Καγιά;

Η fashion expert μίλησε αποκλειστικά στο star.gr

Κάθε χρόνο τον Δεκέμβριο – κάποιες και τον Νοέμβριο- όλες μας σκεφτόμαστε τι θα φορέσουμε στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και προβάρουμε πολλές μέρες πριν το ιδανικό outfit για να υποδεχθούμε το νέο έτος υπέρλαμπρες.

Φέτος, τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς ο Covid-19 δε μας αφήνει να γιορτάσουμε, όπως θα θέλαμε. Εκτός του ότι η εστίαση και τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης είναι κλειστά, η Κυβέρνηση έχει ορίσει ως ανώτατο όριο ατόμων στο γιορτινό τραπέζι τα εννέα.

Αποχαιρετάμε το 2020 με τα πιο stylish ντυσίματα

Πολλές είναι οι γυναίκες που έχουν βαρεθεί να φοράνε φόρμες και κολάν 25/7, καθώς αυτό είναι το δεύτερο lockdown που βιώνουμε, και θέλουν να φορέσουν κάτι διαφορετικό στο ρεβεγιόν στο σπίτι. 

Η fashion expert Βίκυ Καγιά μίλησε στο star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη στον τελικό του GNTM 3 και τόνισε πως επειδή είμαστε σε καραντίνα στο σπίτι μας δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε ρεβεγιόν με τις φόρμες!

Βίκυ Καγιά

Shopping Star: Φορέστε παγιέτα στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

«Να ντυθεί κανονικά και γιορτινά όπως θα πήγαινε σε grande party! Το σπίτι σου είναι ο βωμός σου, είναι το ιερό σου. Αν θεωρείς και πιστεύεις ότι θα έπρεπε να βάλεις την τουαλέτα σου, να τη βάλεις! Βάλτη ξυπόλιτη, βάλτη με μία φλατ μπαλαρίνα, από πάνω βάλε μία ωραία oversized ζακέτα. Δε σημαίνει ότι επειδή είμαστε στο σπίτι μας φοράμε τις φόρμες! Το ρεβεγιόν είναι ρεβεγιόν. Η γιορτή είναι γιορτή. Και καλό θα είναι το 2021, να το υποδεχτούμε λίγο πιο επίσημα μπας και μας λυπηθεί», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη Βίκυ Καγιά.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top