Ποια είναι η νέα τάση στα φρύδια

Τώρα θα είσαι απαλλαγμένη από κάθε είδους μακιγιάζ

νέα τάση στα φρύδια

Οι beautistas εμφανίστηκαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram απενεχοποιημένες και απαλλαγμένες από κάθε ίχνος μακιγιάζ, κι αυτό δημιούργησε και μια νέα τάση στα φρύδια.

Απαλλαγμένες λοιπόν από μολύβια και σκιές φρυδιών ''γέννησαν'' μια νέα τάση: anti-brow flow. Και ναι, σωστά κατάλαβες. Θέλει φυσικά φρύδια. Χωρίς ένταση και έξτρα χρώμα.

Λοιπόν τι λες; Είσαι έτοιμη να αφήσεις στην άκρη τα εργαλεία μακιγιάζ φρυδιών. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αφαιρείς τις μικρές τρίχες, να τα χτενίζεις και αν είναι ατίθασα να απλώνεις μικρή ποσότητα διάφανου brow gel. Μέχρι εκεί όμως.

Το κακό με την συγκεκριμένη τάση είναι ότι δεν μπορούν να την ακολουθήσουν όσες -λάθος κατά την γνώμη μας- προχώρησαν σε τατουάζ φρυδιών ή microblading. Οι υπόλοιπες πολύ εύκολα μπορείτε να την δοκιμάσετε, αφού φυσικά περιποιηθείτε κατάλληλα τα φρύδια σας.

Να σημειώσουμε πως την συγκεκριμένη τάση την είδαμε στο μακιγιάζ που προτίμησαν πολλοί makeup artists στις πρόσφατες εβδομάδες μόδας που ''κουράστηκαν'' με το υπερβολικό μακιγιάζ φρυδιών και προτίμησαν ένα φυσικό fresh eyebrow look.

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top