Ankle Boots: Αυτοί είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί τους

Πώς να αναβαθμίσεις το ''basic'' ζευγάρι παπουτσιών του Φθινοπώρου

μποτάκια

Θεωρείται και ως ένα «βαρετό» παπούτσι μιας γκαρνταρόμπας, όμως είναι σίγουρα ένα κομμάτι που ποτέ δεν θα βαρεθούμε να βλέπουμε και να φοράμε. Πόσο μάλλον στην χώρα μας, όπου οι πολύ κρύες θερμοκρασίες αργούν, θα είναι το αγαπημένο σου μποτάκι που θα μπορείς να φοράς τους  περισσότερους μήνες του χρόνου. Από το Φθινόπωρο έως και την Άνοιξη.

Το μυστικό για να αναβαθμίσεις το συγκεκριμένο ζευγάρι παπουτσιών, τα μποτάκια δηλαδή που φτάνουν έως τον αστράγαλο, είναι οι συνδυασμοί τους.

Τα έχουμε λατρέψει με κάθε λογής παντελόνια. Παντελόνια οffice style, είτε καμπάνα, είτε δερμάτινα αλλά κυρίως skinny. Skinny jeans και υφασμάτινα μαζί με ankle boot, είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να αναδείξεις όσο καλύτερα γίνεται τα πόδια σου. Αμέσως φαίνονται πιο καλλίγραμμα και μακριά.

Extra tip: Μπορείς αντί για κάποιο κλασσικό μαύρο ankle boot, να επιλέξεις ένα ζευγάρι με print και με «καουμπόικη αισθητική» για ακόμη πιο μοντέρνες και σύγχρονες εμφανίσεις.

Εκτός όμως τα από παντελόνια τα έχουμε λατρέψει και με κοντά φορέματα. Με midi φορέματα και μάξι φούστες. Ταιριάζουν με όλα, θέλουν όμως προσοχή στο μήκος και στους κατάλληλους συνδυασμούς που θα σε κολακεύσουν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @benjaminkwanphoto PFW SS20

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hi hi 🦥

A post shared by aylin koenig (@aylin_koenig) on

 

Τέλος, αποτελούν κομμάτι passepartout, αφού μπορούν να φορεθούν σε casual στιλ για πρωινές εμφανίσεις και με ένα midi (slip) φόρεμα ή φούστα, να εντυπωσιάσεις στις βραδινές σου εξόδους. Τα ankle boots είναι σίγουρο, πως άπαξ και αποκτήσεις το ιδανικό ζευγάρι, δε θα το αποχωριστείς για τους επόμενους μήνες, στιγμή!

Συντάκτης: Τόνια Τζαφέρη
Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top