Αυτό το outfit θα φορεθεί πολύ φέτος το φθινόπωρο

Ντύσου όπως οι μοδάτες Γαλλίδες

Ζακέτες

Έχουμε συνηθίσει τις ζακέτες, να τις φοράμε με τον κλασσικό τρόπο. Ένα μπλουζάκι και από επάνω ρίχνουμε την ζακέτα. Για ακόμη μια φορά όμως, το επαναστατικό και ανατρεπτικό στιλ του Παρισιού, έρχεται να αποδείξει πως με μικρές κινήσεις μπορείς να αλλάξεις εντυπωσιακά το στιλ σου και να φορέσεις με νέους τρόπους τα κομμάτια που ήδη κατέχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Και επειδή ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί την έναρξη του Φθινοπώρου, οι ζακέτες αποτελούν αγαπημένο και αναπόσπαστο κομμάτι της σεζόν, που φέτος όμως θα συνδυαστούν διαφορετικά.

Η Rosie Huntington-Whiteley δίνει την πιο ωραία ιδέα για πεντικιούρ

Και επειδή είναι πολύ πιθανό να τις έχεις βαρεθεί με τον κλασσικό old-fashioned τρόπο που μέχρι τώρα ήξερες, άφησε για λίγο το Γαλλικό street style να σε εντυπωσιάσει με την απλότητα και δυναμικότητα του. Πλέον οι ζακέτες φοριούνται μόνες τους! Δηλαδή χωρίς να χρειάζεται να έχεις κάποιο άλλο μπλουζάκι από μέσα. Κουμπωμένες και αυτούσιες, μπορούν να σου δώσουν εντελώς διαφορετική αισθητική και θηλυκότητα.

Επομένως άφησε τα μπλουζάκια και (ενδεχομένως το εσώρουχο σου) και φόρεσε την ζακέτα όπως είναι, κουμπωμένη. Το αγαπημένο σου jean και δεν χρειάζεσαι τίποτα περιττό για τις καθημερινές βόλτες σου στην πόλη.

Το κόλπο για να δείχνουν πιο μακριές οι βλεφαρίδες μας

 

Επιμέλεια: Τόνια Τζαφέρη

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top