Θέλεις πιο πυκνές βλεφαρίδες; Δοκίμασε αυτό το τρικ

Θα δεις αμέσως διαφορά

τρικ για πυκνές βλεφαρίδες

Οι πλούσιες βλεφαρίδες μπορούν να μεταμορφώσουν το βλέμμα μας, και όσες δεν φοράμε ψεύτικες ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι κάπως δύσκολο να τις διατηρήσουμε πυκνές και μακριές.

Αν και είμαι σίγουρη πως ήδη ακολουθείς διάφορες ''συνταγές'' ώστε να έχεις πλούσιες βλεφαρίδες, όπως η εφαρμογή του καστορέλαιου πριν τον ύπνο, αυτό το κόλπο στο μακιγιάζ που θα σου αποκαλύψουμε σήμερα θα απογειώσει το βλέμμα σου.

Tρία λάθη που μποϊκοτάρουν τα βαμμένα μαλλιά σου

Η χρήση κονσίλερ, όπως έχουμε πολλές φορές σημειώσει, δεν περιορίζεται μόνο στην κάλυψη των μαύρων κύκλων, αλλά βοηθά και σε μικρές τεχνικές που μπορούν να απογειώσουν το μακιγιάζ μας. Όπως πχ. η εφαρμογή του στις άκρες της μύτης που φωτίζει αμέσως όλο μας το πρόσωπο. 

Tα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Σήμερα λοιπόν θα μάθουμε ακόμα μια χρήση του, ένα τρικ που ίσως δεν γνώριζες τόσο καιρό.  Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις λίγο κονσίλερ σε ένα παλιό, καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα και στη συνέχεια, να περάσεις με αυτό τις βλεφαρίδες. Περίμενε για μερικά λεπτά μέχρι να στεγνώσει και στη συνέχεια άπλωσε τη μάσκαρα, όπως θα έκανες συνήθως.

Et voila! Το κονσίλερ θα λειτουργήσει ως primer και θα δεις απίστευτη διαφορά στις βλεφαρίδες σου.

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή:mylife.com.cy 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top