Μυστικά ομορφιάς από τη Gisele και τη μητέρα της

«Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας»

Gisele Bündchen

Σύνταξη: Κωνσταντίνα Κύρκου

Σε ένα διαφορετικό beauty class προχώρησε η Gisele Bündchen σε συνεργασία με τον οίκο Dior, κατά τη διάρκεια του οποίου αποκαλύπτει μυστικά ομορφιάς που διδάχτηκε από την αγαπημένη της μητέρα Vania Nonnenmacher. Το διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία, δε μιλάει αυτή τη φορά για make up tips, ούτε για προϊόντα περιποίησης, αλλά μοιράζεται με όλες τις γυναίκες του κόσμου όλα εκείνα τα μυστικά ομορφιάς που υπάρχουν μέσα μας, κάνοντάς μας αληθινά όμορφες.

Έχεις περιφέρεια; Ποια ρούχα σε κολακεύουν και ποια όχι

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, η εσωτερική γαλήνη και ηρεμία, η σύνδεση με τη φύση, η σχέση με τους ανθρώπους γύρω μας, καθώς και η αγάπη που παίρνουμε και δίνουμε είναι οι πιο πολύτιμες συμβουλές που μας μεταμορφώνουν σε όμορφες και ελκυστικές γυναίκες. Η διάσημη καλλονή και πρότυπο υγιούς ομορφιάς, έχει έρθει σε πλήρη αρμονία με τη φύση, κάτι που την έχει βοηθήσει να αντλεί δύναμη και ζωντάνια, απομακρύνοντας κάθε αγχωτική στιγμή. Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια, προσαρμόζει τη ζωή της σύμφωνα με τη φύση, αφού τρέφεται με προϊόντα που καλλιεργεί μόνη της. «Πιστεύω πως η σύνδεση με τη φύση μας βοηθά όχι μόνο να σεβόμαστε την ίδια τη φύση, αλλά και τον εαυτό μας και τους άλλους, γιατί είμαστε όλοι συνδεδεμένοι», αναφέρει χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Πώς να φτιάξεις μόνη σου το πιο ανοιξιάτικο άρωμα

Η Gisele κάνει μια ειλικρινή συζήτηση με τη μητέρα της, Vania, γύρω από τα πρότυπα ομορφιάς, την ηλικία, τις ανθρώπινες αξίες καθώς και για τον ισχυρό δεσμό τους με την μητέρα φύση. Ένα μάθημα ομορφιάς αλλά και ένα μάθημα που σε διδάσκει να ζεις πραγματικά όμορφα.

Πηγή: AllYou

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top