Έχεις περιφέρεια; Ποια ρούχα σε κολακεύουν και ποια όχι

Η στυλίστρια Ναταλία Παπαζαφειροπούλου συμβουλεύει τις αναγνώστριες μας

γυναίκες με περιφέρεια

Κορίτσια μου! Πάμε να δούμε μικρές στιλιστικές αλλαγές για τις φίλες μας που έχουν περιφέρεια: ποιά είναι τελικά αυτά που μας κολακεύουν και ποια όχι. 

NailArt: Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις για μανικιούρ τον Μάιο!

Η fashion Stylist & Creative Director, Nαταλία Παπαζαφειροπούλου ως στυλίστρια έχει παρατηρήσει, όπως είπε στο star.gr τα παρακάτω λάθη.

 «Γυναίκες με περιφέρεια που στην προσπάθειά τους να την καλύψουν, καταλήγουν να “προσθέτουν κιλά” στη σιλουέτα τους. Σκοπός είναι να κολακεύσουμε την περιφέρεια και όχι να την εξαφανίσουμε. Μην ξεχνάτε να αγαπάτε το σώμα σας! Γυναίκες με περιφέρεια που στοχεύοντας να υπερτονίσουν την θηλυκότητά τους, “εξαφανίζουν” στην συνολική εικόνα το άνω μέρος του σώματος. Τα πράγματα όμως, είναι πάρα πολύ απλά! Θα μοιραστώ μαζί σας δυο συμβουλές που θα βελτιώσουν άμεσα και ανέξοδα την εικόνα σας» επισημαίνει  η Ναταλία.

1. Χρώματα

Το χρώμα είναι κάτι που τραβάει το βλέμμα σε ένα outfit, άρα:


Αποφεύγουμε: σκουρόχρωμα τοπ σε συνδυασμό με ανοιχτόχρωμα παντελόνια/φούστες γιατί κάνουμε την περιφέρεια να φαίνεται μεγαλύτερη.
Προτιμάμε: να βάλουμε έντονο χρώμα στην περιοχή που υστερεί. Δηλαδή αν μια γυναίκα έχει περιφέρεια αλλά μικρό μπούστο βάζοντας ένα χρωματιστό τοπ και κάτι πιο σκουρόχρωμο από κάτω δημιουργεί “καμπύλες.

2. Συμμετρία

Αγαπάμε τις καμπύλες όμως θέλουμε να δείχνουμε κομψές, άρα:


Αποφεύγουμε: πολύ εφαρμοστά τοπ σε συνδυασμό με παντελόνια/φούστες που έχουν έντονο όγκο όπως πιέτες, σούρες, βολάν γιατί κάνουμε την περιφέρεια να φαίνεται πολύ μεγαλύτερη από την πραγματικότητα.

Προτιμάμε: να δώσουμε “όγκο” στο άνω μέρος του σώματος. Ένας τρόπος είναι όπως στις φωτογραφίες που βλέπετε παραπάνω: τοπ με κάποιο έντονο στοιχείο. Με αυτόν τον τρόπο ισορροπούμε τη σιλουέτα μας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top