Άνοιξη: Αυτά τα κομμάτια θα σε σώσουν όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις

Δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου

ανοιξιάτικο look

Η άνοιξη αποτελεί μια κάπως... δύσκολη εποχή για την ντουλάπα μας, καθώς ο καιρός αλλάζει συνεχώς με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε τι να φορέσουμε. 

NailArt: Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις για μανικιούρ τον Μάιο!

Ωστόσο υπάρχουν κάποια κομμάτια, τα οποία απογειώνουν το look και φυσικά φοριούνται με πάρα πολλούς τρόπους. Τα σακάκια αποτελούν μια απόλυτα safe λύση, σε περίπτωση που επιλέξεις να φορέσεις ένα T-shirt τον Μάιο, χωρίς να κρυώσεις. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What spring looked like last year 🌸💛

A post shared by Hannah | COCOBEAUTEA (@cocobeautea) on

Από τη ντουλάπα σου δεν πρέπει να λείπουν τα πουκάμισα, τα οποία είναι κατάλληλα για όλες τις εποχές και μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ. Για να κάνεις το look σου πιο λαμπερό, πρόσθεσε πολλά κοσμήματα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

annonce @motherofpearl

A post shared by Lida (@iliridakrasniqi) on

Ποιος σου είπε ότι δε μπορείς να φορέσεις πέδιλα πριν τον Ιούνιο; Ο Μάιος αποτελεί τον μήνα - μετάβαση στο καλοκαίρι, επομένως ήρθε η ώρα να βγάλεις τα πέδιλά σου από τη ντουλάπα. Φέτος, τάση αποτελούν τα τετράγωνα πέδιλα με τακούνι. 

Άλλο ένα κομμάτι, το οποίο είναι άνετο και δροσερό, είναι τα υφασμάτινα παντελόνια. Αν έχεις βαρεθεί τα τζιν, συνδύασε ένα υφασμάτινο παντελόνι με τα sneakers σου και είσαι έτοιμη για έξοδο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spring vibes 🌷

A post shared by ESTHER AGUIRRE (@estheraguirre) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top