Φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες; Τι να κάνεις εν μέσω καραντίνας

Οι τούφες θα αρχίσουν να πέφτουν και θα φαίνονται μίζερες

ψεύτικες βλεφαρίδες

Τα φρύδια μας τα βγάλαμε, μανικιούρ κάναμε, μέχρι και ρίζα μάθαμε να βάφουμε... Η καραντίνα είναι γεγονός ότι επιστρατεύει την beautista μέσα μας και το DIY παίρνει φωτιά... Ήρθε λοιπόν η στιγμή να μάθουμε τι θα κάνουμε και με τις ''φυτευτές'' ψεύτικες βλεφαρίδες μας που άρχισαν να πέφτουν.

Ανοιξιάτικη βόλτα με τον έρωτά σας: Τι φόρεμα να επιλέξετε

Πίστεψέ μας γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πόσο ενοχλητικά είναι αυτά τα κενά που αφήνουν τα extensions βλεφαρίδων. Δική μας συμβουλή; Για κανένα λόγο μην τα πειράξεις. Βασικά θα σου πω ότι είναι το μόνο πράγμα που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ''αναλάβεις'' μόνη σου στο σπίτι.

Ξέρω ότι είναι λίγο αστείο να βλέπεις τις τουφίτσες να πέφτουν και τις βλεφαρίδες σου να δείχνουν μίζερες. Όμως σε ξορκίζω μην τις πειράξεις σε καμία περίπτωση. Ο λόγος; 

Meeting calls με τους συναδέλφους σου;

Καταρχάς στην αγορά δεν υπάρχει κάποιο προϊόν που να μπορεί να διασπάσει 100% την κόλλα που χρησιμοποιείται για τα extensions. Άρα δεν μπορείς να τα ξεκολλήσεις. Αν αρχίσεις να τα τραβάς λοιπόν, θα βγουν αλλά μαζί τους θα πάρουν τις δικές σου βλεφαρίδες και πολύ πιθανό να τραυματίσουν τον θύλακα.

Ακόμα χειρότερα, μπορεί να δημιουργηθεί μόλυνση και μεγαλύτερο πρόβλημα στο μάτι σου και μ' αυτά δεν παίζουμε! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιείς λιπαρά προϊόντα ντεμακιγιάζ για να φθαρεί η κόλλα γρηγορότερα και… υπομονή. 

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Πηγή:mylife.com.cy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top