Με αυτή την αγωγή θα αποκτήσεις πυκνές βλεφαρίδες και εντυπωσιακά φρύδια

Το μυστικό κρύβεται στη Foltène® και τη νέα της σύνθεση

Είχες σκεφτεί ποτέ ότι η τακτική χρήση make-up, το ντεμακιγιάζ, το οξειδωτικό στρες, η ρύπανση, η ακτινοβολία UV αλλά και η έκθεση στο Blue Light - το φώς που εκπέμπουν οι ψηφιακές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες και οθόνες υπολογιστών- ταλαιπωρούν σε καθημερινή βάση τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σου;

Μην ανησυχείς γιατί υπάρχει και σε αυτό λύση. Η Αγωγή Ενδυνάμωσης Foltène® με νέα σύνθεση σε βοηθά να τα ενισχύσεις και να δεις ορατή βελτίωση σε ενάμιση μόλις μήνα.

Κάνοντας χρήση της αγωγής πρωί και βράδυ θα δεις τις βλεφαρίδες σου να γίνονται:

  • 23% πιο Πυκνές*
  • 9% πιο Μακριές*
  • 93% πιο Υγιείς**
  • 87% πιο Ενισχυμένες**

Πού θα βρεις την αγωγή της Foltene®

Η αγωγή για ενδυνάμωση των φρυδιών και των βλεφαρίδων σου είναι οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένη, κατάλληλη και για όσους φοράνε φακούς επαφής. Δεν ερεθίζει τα μάτια, δεν περιέχει Αλκοόλ, Παραφίνες, Σιλικόνες, και Παράγωγα Πετρελαίου. Η αγωγή είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Τα «μυστικά» συστατικά της αγωγής Foltene®

Η αγωγή ενδυνάμωσης Foltene® περιέχει τα αποκλειστικά ενεργά συστατικά Tricalgoxyl®,  Tricosaccaride® καθώς και LPD Eyelasher που διεγείρουν και τονώνουν τη φυσική αναγέννηση της τρίχας, ενδυναμώνοντας τις λεπτές και αδύναμες βλεφαρίδες αποκαθιστώντας ταυτόχρονα τη φυσική ομορφιά των φρυδιών. 

Ταυτόχρονα, χάρη στο νέο επαναστατικό συστατικό DN-Age™ που περιέχει η νέα σύνθεση, η νέα αγωγή ενδυνάμωσης εξασφαλίζει αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση και παρέχει προστασία από το Blue Light και την πρόωρη γήρανση. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top