Pandora Me: Μια διαφορετική, παιχνιδιάρικη συλλογή κοσμημάτων

Μια συλλογή ωδή στη δημιουργικότητα και την προσωπική έκφραση

Millie Bobbi Brown

Μια φρέσκια και συναρπαστική συλλογή κοσμημάτων έβγαλε η Pandora, θέλοντας να γιορτάσει την αυτο-έκφραση και το προσωπικό στυλ.

Η συλλογή «Pandora Me» είναι μια ωδή στη δημιουργικότητα και την προσωπική έκφραση και προσκαλεί τη νέα γενιά να την ανακαλύψει, μέσα από μια τολμηρή σειρά συμβόλων, όπου το καθένα εξιστορεί τη δική του προσωπική αλλά και τόσο διαφορετική ιστορία.

νέα συλλογή «Pandora Me»

Από τα μπλε φεγγάρια και τις μέλισσες μέχρι μουσικές νότες, κάκτους, ουράνιο τόξο και μαγικούς μονόκερους, κάθε σύμβολο προβάλλει στοιχεία της προσωπικότητάς σου και εκφράζει το δικό σου, προσωπικό στυλ.

pandora me

Η νέα συλλογή αποτελείται από micro-charms, βραχιόλια, σκουλαρίκια και μια εντυπωσιακή καρφίτσα που μπορείς να τοποθετήσεις τα αγαπημένα σου σύμβολα, όλα από μασίφ ασήμι 925ο και χειροποίητες λεπτομέρειες, συνδυάζοντας άψογα παραδοσιακές και καινοτόμες μεθόδους παραγωγής, σεβόμενες το περιβάλλον και την τοπική κοινωνία.

pandora κόσμημα

pandora κόσμημα

#PandoraMe #PandoraxMillieBobbyBrown

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr

νέα συλλογή «Pandora Me»

Millie Bobby Brown — Το νέο πρόσωπο της συλλογής Pandora Me!

Η 15χρονη Millie, πρωταγωνίστρια της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Stranger Things» , με μια συναρπαστική ιστορία να την ακολουθεί, ήταν το καταλληλότερο πρόσωπο για τη νέα καμπάνια της Pandora. Κατάφερε με την αξία της και τη σκληρή δουλειά να ξεφύγει από τα δύσκολα παιδικά χρόνια και να κάνει πραγματικότητα ό,τι είχε ονειρευτεί σε ηλικία μόλις 13 ετών.

νέα συλλογή «Pandora Me»

Η νεαρή Millie είχε έμφυτο ταλέντο στην υποκριτική, κάτι που οι δικοί της είχαν διακρίνει. Έτσι την έγραψαν σε σχολή υποκριτικής από τα 8 της χρόνια. Ένας ατζέντης την ξεχώρισε και ζήτησε στους γονείς της να μετακομίσουν από τη Φλόριντα στο Λος Άντζελες για να τη βοηθήσει να κάνει καριέρα. Οι γονείς της που πίστευαν πολύ σε εκείνη πούλησαν τα πάντα για να την βοηθήσουν να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.
Στην αρχή πέρασαν πολύ δύσκολα. «Υπήρχαν στιγμές που δεν ξέραμε αν θα μπορούσαμε να αγοράσουμε φαγητό ή να πληρώσουμε το ενοίκιο. Ήταν πολύ δύσκολα. Χύνονταν πολλά δάκρυα», έχει δηλώσει η ίδια η Millie.

H Millie Bobbi Brown

H Millie Bobbi Brown

Χάρη όμως στην επιμονή και το άστρο της, η Millie κατάφερε να ξεχωρίσει! Στην αρχή έπαιρνε μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές, και δύο χρόνια πριν κατάφερε να κερδίσει τον ρόλο της Eleven στο «Stranger Things». Από εκείνη τη στιγμή η καριέρα της και η ζωή της απογειώθηκαν!

Η κοινωνική της δράση και το ταλέντο της, την έφεραν στην κορυφή καθώς πρόκειται να συμπεριληφθεί στον ετήσιο κατάλογο των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων του περιοδικού TIME Magazine, ενώ η UNICEF την ανέδειξε ως την νεώτερη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως. Επίσης κέρδισε το βραβείο Primetime Emmy Β' Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά.

νέα συλλογή «Pandora Me»

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top