Tο παντελόνι αυτό θα είναι το νέο "must have" στη ντουλάπα σου

Μας αρέσει πολύ!

Ένα απ’ τα πιο κομψά και στυλάτα κομμάτια που έχουν αγαπήσει ιδιαιτέρως οι influencers παγκοσμίως δεν είναι άλλο από… το υφασμάτινο παντελόνι σε παστέλ και γήινα χρώματα. Για τι είδους ύφασμα κάνουμε λόγο; Είτε "αέρινο" είτε πιο χοντρό κοτλέ, τα it girls δεν το αποχωρίζονται!

Τα likes στις αναρτήσεις των πιο fashionable κοριτσιών του Instagram με υφασμάτινα ή κοτλε παντελόνια σε τέτοιες αποχρώσεις έχουν πάρει φωτιά! Σχέδια σε loose γραμμή και παστέλ αποχρώσεις δείχνουν ακόμα πιο girly και στυλάτα πάνω στο κοτλέ και το πιο αέρινο ύφασμα.

 

 

 

 

Αν δεν θες να δείχνεις σαν από άλλη εποχή συνδύασε το δικό σου κοτλέ ή "αέρινο" παντελόνι σε μπεζ, σομόν, φιστικί, ροζ ή μοβ απόχρωση, με ένα φούτερ, ένα λευκό logo T-shirt ή με ένα oversized πουλόβερ. Τα sneakers σου θα απογειώσουν το outfit, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις και με biker boots.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📸: @thestyleograph Mercedes Benz Fashion Week Tbilisi SS19

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη StreeTrends (@streetrends) στις

 

 

Επειδή όμως, ακόμα έχει κρύο, από πάνω μπορείς να φορέσεις είτε ένα παλτό σε καμηλό ή γκρι απόχρωση είτε ένα bomber jacket και να δημιουργήσεις ένα total cozy. Ακόμα το σκέφτεσαι;
 

 

Επιμελεια: Κατερίνα Καραγιάννη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top