Πρωτοχρονιά με στυλ: Τι να φορέσεις για να κάνεις τη διαφορά!

Ψωνίστε έξυπνα και συνδυάστε ακόμα πιο έξυπνα!

Κοπέλες

Μπορεί τα Χριστούγεννα να πέρασαν και να κάναμε αρκετές χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις με πολλή λάμψη, όμως η Πρωτοχρονιά είναι καθ’ οδόν. Τι θα φορέσουμε; Πώς θα είμαστε λαμπερές αυτή την πολύ ξεχωριστή ημέρα του χρόνου; Πρόκειται ίσως για τη μοναδική ημέρα που μπορούμε να υπερβάλουμε με το outfit μας γι’ αυτό κορίτσια μου τολμήστε! Προσοχή όμως στην «κακή» υπερβολή γιατί η γραμμή που διαχωρίζει το glam & chic από το κιτς είναι πολύ λεπτή! 

Δώστε βάση στα παρακάτω tips!

  1. Ψωνίστε έξυπνα. Διαλέξτε ένα λαμπερό κομμάτι. Το κομμάτι αυτό ΔΕΝ χρειάζεται να είναι ένα φόρεμα με παγιέτες! Σε όλες μας αρέσει κατά βάθος αλλά είναι τόσο πολυφορεμένο πλέον. Καιρός για κάτι διαφορετικό! Επιλέξτε λαμπερά σατέν υφάσματα ή καλσόν με λάμψη και απογειώστε το look σας!
  2. Κάντε διαφορετικούς συνδυασμούς. «Μπλέξτε» διαφορετικά υφάσματα όπως βελούδο με δέρμα και δαντέλα.
  3. Φροντίστε να διαλέξετε το κατάλληλο πανωφόρι που θα ντύσει το ρούχο που φοράτε και θα του δώσει άλλον αέρα.
  4. Το Α και το Ω σε μία εμφάνιση – πόσο μάλλον επίσημη- είναι το παπούτσι! Διαλέξτε το σωστό παπούτσι που θα απογειώσει το look σας την Πρωτοχρονιά!
  5. Τα κοσμήματα είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά. Επιλέξτε με σύνεση, χωρίς υπερβολές. Η πολλή λάμψη, μπορεί να οδηγήσει σε αστοχία.
  6. Make up time! Τόσο όσο, ώστε να τονιστούν τα χαρακτηριστικά σας, χωρίς να κάνετε υπερβολές. Μία λεπτή γραμμή eyeliner για γατίσιο βλέμμα και φλογερό κόκκινο κραγιόν αρκούν!


 

Καλή Πρωτοχρονιά!!

 

Της Κατερίνας Καραγιάννη
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top