Πώς να αποτοξινώσεις τα μαλλιά σου μετά το καλοκαίρι

3 τρόποι να τους δώσεις το boost που έχουν ανάγκη!

Ξανθιά κοπέλα

Ωραίος ο ήλιος ε; Θαυμάσιος θα μου πεις. Τι κρίμα όμως που είναι τόσο βλαβερός. Και όχι μόνο για το δέρμα, αλλά και για τα μαλλιά μας.

Γι’ αυτό και μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι σημαντικό να κάνουμε ένα… off. Το ξέρω, δύσκολο στην χώρα που ζούμε, αλλά κάτσε να δεις τι εννοώ.

Λέω να κάνουμε ένα off, όσον αφορά τα μαλλιά μας. Και το “off” μπορείς να το κάνεις, εύκολα και γρήγορα από το σπίτι!

Αρκεί να αποκτήσεις μερικές συνήθειες τις επόμενες ημέρες,  για να αναζωογονήσεις τα μαλλιά σου και να τους δώσεις την λάμψη και την υγιή κατάσταση που είχαν και πριν!

Κάνε ένα break από την θερμότητα

Άσε για λίγο στην άκρη το σίδερο styling ή το σεσουάρ για τα μαλλιά για να «ξεκουραστεί» λίγο η τρίχα! Η θερμότητα από τον ήλιο και η θερμότητα των εργαλείων αυτών, αποδυναμώνει τα μαλλιά σου. Ένα break θα τα αναδομήσει.

Κάνε μια μάσκα για βαθύ καθαρισμό

Όπως το ίδιο θα έκανες και με την επιδερμίδα σου μετά τις διακοπές, το ίδιο πρέπει να κάνεις και για τα μαλλιά σου! Μια μάσκα που θα καθαρίσει την τρίχα σε βάθος, θα αναζωογονήσει τα μαλλιά!

Χρησιμοποίησε μια πετσέτα με μικροϊνες

Οι βαμβακερές πετσέτες απορροφούν όλη την υγρασία από τα μαλλιά σου, κάνοντάς τα αδύναμα. Μια πετσέτα με μικροϊνες αναδομεί την τρίχα. Φυσικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα t-shirt, αν δεν θέλεις να ξοδέψεις λεφτά!

 

Συντάκτης : Kelly Novak

Πηγή: allyou.gr

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top