Αυτές οι αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια στα ξανθά μαλλιά σου

Δείτε ποια χρώματα ταιριάζουν

μοδα , χρωματα , μαλλια

Τα φυσικά μου μαλλιά; Σκούρα καστανά. Ποτέ δεν μου άρεσαν. Συνέχεια τα «πείραζα». Έχω υπάρξει καστανή, κοκκινομάλλα, με ροζ και μπλε μαλλιά και η λίστα συνεχίζεται. Από την στιγμή όμως που έκανα την μετάβαση στο ξανθό, δεν έχω αλλάξει χρώμα. Είναι «κολλητικό» το ξανθό. Και τα τελευταία χρόνια; Μεγάλη τάση!

Από εκεί που δεν το περιμένεις… τσουπ! και μια ξανθιά γυναίκα βλέπεις στον δρόμο. Οπότε ξέρω ότι εσύ που διαβάζεις, είναι πολύ πιθανό να είσαι και εσύ ξανθιά.

Μιας λοιπόν, και αυτό το χρώμα είναι τόσο popular στα κεφάλια των Ελληνίδων γυναικών, δεν θα ήταν τέλειο να ξέρεις και πιο είναι το πιο… “popular” χρώμα για να φοράς «παρέα» με τα ξανθά σου μαλλιά;

Είναι πολλές ξανθές γυναίκες (ακόμα και επώνυμες σταρ) οι οποίες επιλέγουν συγκεκριμένες αποχρώσεις για να αναδείξουν στο έπακρο το outfit, τα μαλλιά και τα φυσικά τους χαρακτηριστικά.

Γιατί λοιπόν, να μην το κάνεις και εσύ; Αν θέλεις πάντως, δες παρακάτω ποια είναι αυτά τα 5 χρώματα.

 

Kelly Novak

 

🌸pink fits inspo🌸 #pinkoutfit #pinkoutfits #pink #outfit #outfits #outfitinspo #pinkoutfitinspo #oversizedshirt #pinkoversizedshirt #pinkshirt #pinksveater #pinkdress #pinkdressset

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cloudy (@rainbow_insperation) στις

Συντάκτης: Kelly Novak

Πηγή:allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top