Μαρίνα Σάττι - Πρώτες δηλώσεις: «Χαιρόμαστε που η Ευρώπη χόρεψε μαζί μας»

Όσα είπε η εκπρόσωπος της Ελλάδας για την Τουρκία

Δείτε την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον Β΄ Ημιτελικό της Eurovision

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την πρόκριση στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2024 έκανε η Μαρίνα Σάττι.

Η Ελληνίδα εκπρόσωπος παραβρέθηκε στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου που παραχωρούν οι 10 προκριθείσες χώρες του ημιτελικού, όπου δέχθηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. 

Eurovision 2024: Αποθέωση για τη Μαρίνα Σάττι στον Β' Ημιτελικό

«Αυτό που κάνουμε εδώ είναι πιο αγχωτικό από το να είσαι επάνω στη σκηνή, νιώθω ότι πρέπει να πω κάτι έξυπνο», είπε αρχικά με χιούμορ η Μαρίνα Σάττι. «Νιώθω αγχωμένη αλλά κι ενθουσιασμένη ταυτόχρονα για το τι πρόκειται να συμβεί. Αν μας είδατε στα παρασκήνια, χορεύαμε σαν τρελοί. Θα βρούμε τον χρόνο να αποφορτιστούμε», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της Ελλάδας.

Η Μαρίνα Σάττι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision /Φωτογραφία Eurovisiontv

Eurovision 2024: Οι δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι μετά την πρόκριση στον μεγάλο τελικό!

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη σχέση Ελλάδας-Τουρκίας. «Αυτό είναι αλήθεια, αγαπάμε την Τουρκία. Είχα έναν δάσκαλο που μου μάθαινε τραγούδια από την Ανατολή, από την Τουρκία, το Ιράν, το Αζερμπαϊτζάν… κι αναρωτιόμουν πώς γίνεται να έχον τόσες ομοιότητες με την ελληνική μουσική. Και τότε ο δάσκαλος μου είπε κάτι που δε θα το ξεχάσω: "Ότι η ηλικία αυτών των πολιτισμών είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη των συνόρων ανάμεσα στις χώρες αυτές"», απάντησε σε ερώτηση που της έκανε Τούρκος δημοσιογράφος. 

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να εμφανιστούμε με τον τρόπο μας, τη γλώσσα μας και να μοιραστούμε τον πολιτισμό και τους χορούς μας. Χαιρόμαστε που η Ευρώπη χόρεψε μαζί μας», σημείωσε στη συνέχεια η Ελληνίδα εκπρόσωπος της Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι τράβηξε το χαρτάκι για το μέρος του Μεγάλου Τελικού που θα εμφανιστεί η Ελλάδα

Η Μαρίνα Σάττι τράβηξε το χαρτάκι για το μέρος του Μεγάλου Τελικού που θα εμφανιστεί η Ελλάδα /Φωτογραφία Eurovisiontv

«Το τραγούδι δεν έχει τουριστική χροιά αλλά το βίντεο κλιπ έχει. Θέλαμε να δείξουμε με χιούμορ τα στερεότυπα που κυριαρχούν γύρω από την εικόνα της Ελλάδας. Για μένα είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία που βρίσκομαι εδώ για να αναδείξω και την άλλη μας πλευρά», κατέληξε στις δηλώσεις της η Μαρίνα Σάττι. 

Eurovision 2024: Στον Μεγάλο Τελικό η Ελλάδα - Οι 10 χώρες που προκρίθηκαν

Στη συνέχεια κι αφού οι 10 προκριθέντες καλλιτέχνες απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κλήρωση των καλλιτεχνών για το μέρος του Μεγάλου Τελικού στο οποίο θα εμφανιστούν.

Το βίντεο που πόσταρε η διοργάνωση στο Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top