Σάλος με τις δηλώσεις Ψινάκη για το #Metoo - Η απάντηση της Συνατσάκη

Με αφορμή τη Λιόλιου και το περιστατικό στο X- Factor

Χαμό δημιούργησε ο Ηλίας Ψινάκης με την παρουσία του στην κριτική επιτροπή του J2US, το βράδυ του Σαββάτου 27 Απριλίου. Ένα σχόλιο του για τη Μαίρη Συνατσάκη ήταν αρκετό για να ανάψει «φωτιές» στο μουσικό show.

Όλα ξεκίνησαν όταν τη σκηνή ανέβηκαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Ίαν Στρατής. Όταν ήρθε η σειρά του guest κριτή Ηλία Ψινάκη να μιλήσει απευθυνόμενος στον Ίαν είπε: «Δε σας είχα δει ποτέ live μόνο στο ίντερνετ και είστε καταπληκτικός. Μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα και δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά. Για δικούς μου λόγους, μου είχε κάνει κάτι με το metoo. Είστε πραγματικά καταπληκτικός, έμεινα».

Μπορεί ο Ίαν να μην έκανε κάποιο σχόλιο, αλλά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέφερε: «Άρα, ούτε και εμένα» και πρόσθεσε στη συνέχεια φανερά εκνευρισμένη: «Είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματά μου και είναι πολύ άσχημο να χρησιμοποιούμε ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως το metoo ως επιχείρημα για να μη συμπαθούμε κάποιον. Οι γυναίκες που έχουν παλέψει για το metoo αξίζουν αγάπη κι όχι αντιπάθεια. Η βαθμολογία δεν έπρεπε να είναι 6, αλλά 0, γιατί είναι μεσοβέζικο, εφόσον υπάρχει πιο ξεκάθαρη λύση».

Η κίνηση του Ηλία Ψινάκη στην Κατερίνα Λιόλιου στο X- Factor

Η κίνηση του Ηλία Ψινάκη στην Κατερίνα Λιόλιου στο X- Factor

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Νίκος Κοκλώνης ζητώντας από τον Ηλία Ψινάκη να ξεκαθαρίσει τη θέση του τονίζοντας πως δεν αναφέρεται γενικότερα στο metoo, αλλά σε ένα περιστατικό που είχε γίνει στο παρελθόν με την Κατερίνα Λιόλιου στο X – Factor.

H αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και η ενόχληση με τον Ηλία Ψινάκη

H αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και η ενόχληση με τον Ηλία Ψινάκη

«Η σύζυγος του κυρίου Στρατή άρχισε ένα metoo που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Όλοι με έλεγαν βιαστή. Η κ. Λιόλιου με την επέμβαση της κυρίας αυτής -να μην λέμε κι ονόματα- και έχοντας το metoo ως σημαία… Η κ. Λιόλιου για μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχαν πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό και σωστό, απλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που το εκμεταλλεύονται για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Ηλίας Ψινάκης.


Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη στον Ηλία Ψινάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια και έδωσε τη δική της απάντηση στον Ηλία Ψινάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σχετικά με το χθεσινό “σόου”. Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή και τα δυο: Το ένα είναι η συμπεριφορά του κύριου Ψινάκη απέναντι στην κυρία Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει απλώς γκουγκλάροντας, Ψινάκη-Λιόλιου. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης – αν υπήρξε – δεν ακυρώνει την πράξη.
Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης.
Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές.  
Το δεύτερο είναι η επιρροή του κυρίου Ψινάκη σε θέματα Lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου, χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του.
Είναι προφανές ότι αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου, έπρεπε να μείνω σιωπηλή», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.


Το «άδειασμα» της Κατερίνας Λιόλιου στον Ηλία Ψινάκη

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε η Κατερίνα Λιόλιου θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση «αδειάζοντας» τον Ηλία Ψινάκη.

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχλησης», σημείωσε η τραγουδίστρια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top