Φαίη Σκορδά: Οι δύο όροι για να παραμείνει στον ΣΚΑΪ

Λαζόπουλος, Μουτσινάς, Αρβύλα, αντίπαλοι στη βραδινή ζώνη;

Αναβρασμός επικρατεί αυτήν την περίοδο στους τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους παρουσιαστές σχετικά με τα συμβόλαιά τους. 

Η κάμερα του Breakfast@Star και η Λιλή Πυράκη συνάντησε την Τζώρτζια Συρίχα, η οποία μετέφερε όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ που «καίει». Τι είπε για τα συμβόλαια των ελίτ παρουσιαστών; 

«Ο κόσμος κλικάρει για να μάθει το επαγγελματικό της μέλλον. Είναι η σταρ του τηλεοπτικού τοπίου που θα καθορίσει το ντόμινο των εξελίξεων σε περίπτωση που αποχωρήσει», ανέφερε αρχικά για την Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε ότι το Mega δεν έχει αποφασίσει αν θα την κρατήσει στο δυναμικό του. «Πρώτη φορά που δεν έχει υπογράψει, βλέπω μια δυστοκία από την πλευρά του Mega για να συνεχίσουν».

Αβέβαιη είναι και η παραμονή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ. Σε περίπτωση που παραμείνει στο κανάλι του Παλαιού Φαλήρου, οι σκέψεις των ιθυνόντων είναι πρώτον να μετακινηθεί η ώρα της εκπομπής της, και να πάει στη μεσημεριανή ζώη, και δεύτερον να αλλάξουν οι οικονομικοί όροι.

Ανατροπή στην πρωινή ζώνη: «Έκλεισε το 12- 2 του ΣΚΑΪ. Εκτός η Φαίη Σκορδά»

Η οικοδέσποια του «Fay's time» δέχεται στενό μαρκάρισμα από το «Μεγάλο Κανάλι» κι αν ενδώσει θα χρειαστεί να μετακινηθεί όλη η πρωινή ζώνη 10:00 με 13:00 του καναλιού. Μάλιστα δεν αποκλείεται από τη νέα σεζόν να τη δούμε μαζί με τον Κώστα Τσουρό.

 «Το Mega δεν είναι και τόσο ευχαριστημένο με τον Κώστα Τσουρό. Υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι μαζί με τη Φαίη Σκορδά του χρόνου. Οι πληροφορίες μου λένε ότι δε θα έχει εκπομπή του χρόνου το Σαββατοκύριακο». 

«Μέχρι στιγμής ο ΑΝΤ1 δεν είναι ικανοποιημένος με τα ποσοστά θεαματικότητας. Τη δελέασαν με τον "Your Face"», τόνισε στη συνέχεια για την Μπέττυ Μαγγίρα. 

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στην τηλεόραση, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της έμπειρης δημοσιογράφου, θα παρουσιάσει βραδινή εκπομπή στον Alpha. Come back στη μεγάλη οθόνη θα κάνει από ό,τι φαίνεται και ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το Mega, ο οποίος μάλιστα θα βρίσκεται απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά και τους πρώην «Ράδιο Αρβύλα» και νυν «Boomers». 

«Θα είναι στον Alpha με βραδινή εκπομπή απέναντι από τους Ράδιο Αρβύλα και από τον Λάκη Λαζόπουλο στο Mega», αποκάλυψε η Τζώρτζια Συρίχα στην πρωινή εκπομπή του Star. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top