«Η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη μοιάζει με το Καλό Μεσημεράκι»

Όσα είπε πρώην συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά στο Breakfast@Star

Δείτε όσα είπε ο Τόλης Παπαδημητρίου στο Breakfast@Star

Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star έδωσε ο Τόλης Παπαδημητρίου. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε στη Μυρσίνη Κοντού για τον νέο κύκλο της κωμικής σειράς Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα, ενώ σχολίασε την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και τις ομοιότητές της με το Καλό Μεσημεράκι

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο «Ηλίας Κανάτης» σε ρόλο…προξενήτρας!

«11η σεζόν στη Μουρμούρα μέχρι να… σβήσει ο ήλιος. Εμένα συνεχίζει αυτός ο "τρελός" μου ρόλος. Κάθε σεζόν ακούγεται ότι τελειώνει η σειρά. Έχουν γίνει συζητήσεις και σίγουρα υπάρχει η πρόθεση να συνεχίσουμε και του χρόνου», είπε αρχικά. 

Ο Τόλης Παπαδημητρίου είναι ο «Κανάτης» στην κωμική σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Ο Τόλης Παπαδημητρίου είναι ο «Κανάτης» στην κωμική σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

«Θα συνεργαζόμουν με τον Νίκο σε ένα ανανεωμένο Καλό Μεσημεράκι». Τώρα σε κάτι άλλο, όπως ένα βραδινό, δεν ξέρω, δεν μπορώ να σου απαντήσω, γιατί μπορεί να είναι κάτι που εμένα να μη μου κάνει. Πάντως, δε θα ήταν και τόσο εύκολο να ξανασυνεργαστώ μαζί του αν είναι κάτι καθημερινό. Ξέρω ότι ήθελε πάρα πολύ να κάνει κάτι βραδινό. Αν με ρωτούσε, δε θα του έλεγα να κάνει ένα τηλεπαιχνίδι», επισήμανε ο γνωστός ηθοποιός για τον Νίκο Μουτσινά και την πολυσυζητημένη τηλεοπτική του επιστροφή. 

Κατερίνα Ζαρίφη: Στην τηλεόραση δε ζούμε στην εποχή της «γλάστρας»

«Θεωρώ ότι η Κατερίνα Ζαρίφη ξεκίνησαν κάπως δύσκολα, κανείς ακριβώς δεν ήξερε τι ήθελε να κάνει. Τώρα που έχει πάρει μια μορφή, έχει περισσότερη πλάκα», ξεκαθάρισε ο Τόλης Παπαδημητρίου για την εκπμπή Οδός Ζαρίφη 2

«Φυσικά και μοιάζει με την εκπομπή του Νίκου (σ.σ. Μουτσινά). Είναι μια μεσημεριανή εκπομπή με έναν κεντρικό παρουσιαστή ή μία κεντρική παρουσιάστρια, έχει κι έναν άλλο που είναι ντυμένος σαν τη Βάνια κι είναι μια παρέα που κάνει πλάκα το μεσημέρι. Εμένα αυτό μου θυμίζει το Καλό Μεσημεράκι», κατέληξε ο Τόλης Παπαδημητρίου. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top