«Μήπως κυκλοφορεί στο Κολωνάκι και νομίζουν ότι είναι στο σπίτι μου;»

Η ατάκα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Mente Fuerte

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Happy Day

Σε event ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όπου μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τις κινήσεις που θέλει να κάνει ένας άντρας, αλλά και για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον τράπερ Mente Fuerte

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απάντησε για τη σχέση της με τον Mente Fuerte

«Δεν είμαι ερωτευμένη φέτος, με πετυχαίνεις εντελώς single με όλη την έννοια της λέξης, αλλά το διασκεδάζω. Εγώ είμαι της παλιάς σχολής. Μου αρέσουν οι άντρες που διεκδικούν, που προσπαθούν. Δε μου αρέσει να είναι κυνηγός η γυναίκα. Θέλω να το παίρνει full ο άντρας επάνω του το παιχνίδι. Δεν το προτιμώ μέσα από social media, επειδή ελάχιστες φορές θα ανοίξω τα αιτήματα μηνυμάτων. Προτιμώ το τετ-α-τετ», δήλωσε αρχικά.  

Mente Fuerte: Η ανάρτηση μετά τις φήμες που τον θέλουν με την Παναγιώταρου

«Είναι τουλάχιστον αστείο. Είχε ακουστεί το καλοκαίρι, μετά υπήρξε κενό και τώρα το ακούω ξανά. Έχω να δω από το καλοκαίρι τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεν ξέρω πως προκύπτει. Μήπως απλά κυκλοφορεί στο Κολωνάκι ο συγκεκριμένος άνθρωπος και νομίζουν ότι είναι στο σπίτι μου; Έχω να τον δω πολλούς μήνες και δεν ισχύει σίγουρα», ξεκαθάρισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε σχέση με τις φήμες για τον Mente Fuerte.

Mente Fuerte - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Είναι μόνο φίλοι, τίποτα παραπάνω! 

Mente Fuerte - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Είναι μόνο φίλοι, τίποτα παραπάνω! /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top