Fame Story - Σωτήρης: «Θέλω να κερδίσει ο Φειδίας αλλά το ένστικτό μου...»

Οι δηλώσεις του παίκτη που έφυγε από την Ακαδημία, στο star.gr

Ο Σωτήρης Γιαζιτζιόγλου ήταν ένα από τους πιο αγαπητούς σπουδαστές της μουσικής Ακαδημίας του Fame Story, με τους τηλεθεατές να του δείχνουν τη στήριξη και την αγάπη τους από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Μάλιστα, κατάφερε να φτάσει μέχρι και τον ημιτελικό, όπου και αποχώρησε μαζί με τον Γιάννη Στεφανίδη.

Ο ίδιος, αμέσως μετά την αποχώρησή του, μίλησε στο star.gr και στην Κατερίνα Καραγιάννη και τόνισε πως νιώθει υπέροχα που έφυγε από το Fame Story με τελευταία του εμφάνιση το πολυσυζητημένο ντουέτο με τον Φειδία. Οι δύο σπουδαστές ερμήνευσαν το «Φίλα με ακόμα» του Πάνου Μουζουράκη και συγκίνησαν όλο τον κόσμο με τις φωνές τους, τη θεατρικότητά τους και τη χημεία που είχαν μεταξύ τους.

«Δείξατε μία υπέροχη ανθρώπινη σχέση» τούς είπε η Ελένη Φουρέιρα.

 

Fame Story - Φειδίας: «Με τον Σωτήρη περάσαμε το μήνυμα της αγάπης»

«Θεωρώ ότι το ντουέτο ήταν απ’ τα καλύτερα πράγμα που έχω δείξει και που έχουν παρουσιαστεί στο Fame Story. Περίμενα αυτή τη στιγμή. Την έζησα όσο δεν έχω ζήσει άλλη στιγμή στο Fame. Είμαστε πολύ δεμένοι με τον Φειδία. Δείξαμε απλά τους εαυτούς μας. Είστε φίλοι, είστε αδέρφια, είστε γκόμενοι, ό,τι θέλετε να είστε. Δεν μας πέφτει λόγος. Αρκεί να ζούμε τη στιγμή και να είμαστε χαρούμενοι» είπε ο Σωτήρης.

fame story

Για νικητή του Fame Story o Σωτήρης «βλέπει» και θέλει τον Φειδία, αλλά το προαίσθημά του λέει τον Τίτο. «Από γυναίκες, γιοκ!» είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top