Έχω φάει σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση ως εκεί που δεν πάει

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ειρήνης Νικολοπούλου στο «Στούντιο 4»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στον χώρο εργασίας της, πραγματοποίησε η Ειρήνη Νικολοπούλου στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου. 

Η δημοσιογράφος αναφερόμενη στο κίνημα MeToo, αποκάλυψε ότι έχει πέσει στο παρελθόν θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και ότι έχασε τη δουλειά της, επειδή δεν ενέδωσε σε αυτή. 

Συγκλονίζει η Ειρήνη Νικολοπούλου: «Δεν το έχω πει ποτέ αυτό...»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ειρήνης Νικολοπούλου στο «Στούντιο 4» για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ειρήνης Νικολοπούλου στο «Στούντιο 4» για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

«Τότε η δημοσιογραφία ήταν ένα καθαρά ανδροκρατούμενο επάγγελμα. Σιγά σιγά ξεκινήσαμε να μπαίνουμε και οι γυναίκες και τώρα μπορεί και να υπερτερούμε. Με έβλεπαν σαν γυναίκα, μου έκαναν σεξιστικά σχόλια. Έχω φάει μεγάλη κακοποίηση σεξουαλική και παρενόχληση μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο. Ήταν μέρος μια καταστροφικής εμπειρίας έτσι έφυγα από τις εφημερίδες, με πάρα πολύ κλάμα, με πάρα πολύ στενοχώρια. Όταν έσκασε το metoo χάρηκα πάρα πολύ γιατί όλο αυτό το έχω ζήσει», είπε αρχικά η Ειρήνη Νικολοπούλου. 

«Με κολλούσαν στον τοίχο, πήγαινα Πρωτομαγιά και έβλεπα ότι δεν δούλευε κανείς, απλά ήθελε ο διευθυντής να είμαστε μόνοι. Στο τέλος απολύθηκα επειδή δεν υπέκυψα σε αυτά που μου ζητούσαν. Όταν το είπα μου είπαν “έτσι είναι τα πράγματα”», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η δημοσιογράφος. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top