Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Δεν έκανα ποτέ coming out»

Η αποκάλυψη που έκανε για την αδερφή του

Γρηγόρης Βαλλιανάτος

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε ο Γρηγόρης Βαλλιανιάτος, ο οποίος μίλησε για το coming out του και την αντίδραση των γονιών του, όταν τους αποκάλυψε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. 

«Η ελληνική τηλεόραση το 1985 δε μιλούσε για τους gay. Δε με έβγαζε κανένας τότε να μιλήσω για τους gay… Στην πραγματικότητα δεν έκανα ποτέ coming out επισήμως. Η οικογένεια δεν είναι καθόλου “εντάξει” γι’ αυτό, αλλά είναι μια οικογένεια που διάλεξε να το λέει διαφορετικά, “σ’ αγαπάμε, δε θέλω να μιλήσουμε γι’ αυτό το κακό πράγμα που κάνεις», είπε αρχικά στην εκπομπή της ΕΡΤ.

«Ο πατέρας μου, μου έλεγε κάτι καταπληκτικό, το οποίο το λέω και το ξαναλέω, “έμαθα να μην είμαι, αν ήμουν, θα έκανα αυτό που κάνεις κι εσύ”. Αυτό δεν είναι μεγαλειώδες; Αν οι γονείς σου, σου πουν ότι είσαι καλό παιδί και πας καλά, έχεις μια σιγουριά και ένα θάρρος… Στέλνανε γράμματα στον πατέρα μου και του λέγανε διάφορα για μένα… ήταν ένα φορτίο για εκείνον», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποκάλυψε στο «Στούντιο 4» ότι η αδερφή του ζει σε μοναστήρι

Ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε για την αδερφή του:«Η αδερφή μου, είναι μοναχή. Είναι μια αντάρτισσα… Ήταν 24-25 ετών, μια κούκλα, ένας άνθρωπος πολύ δυνατός. Κάτι που για το σπίτι το δικό μας, ήταν στα όρια της ξεφτίλας… Δε με σόκαρε η απόφασή της, και χίπισσα να γινόταν στα Μάταλα, μπράβο θα της έλεγα. Ήθελε να κάνει το δικό της… Κρατήσαμε επαφές. Προσεύχεται για μένα». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top