Γιάννης Φλωρινιώτης: Συντετριμμένη η σύζυγός του, Μάχη, στην κηδεία του

Οι πρώτες δηλώσεις της στην κάμερα του «T-Live»

Βίντεο για την κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (09/06) στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Φλωρινιώτη.

Σε κλίμα απόλυτης συγκίνησης η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη

Ράκος η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, Άννα, στην κηδεία του - Φωτογραφία NDP (Πέτρος Νικολαρέας) 

Ράκος η κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη, Άννα, στην κηδεία του - Φωτογραφία NDP (Πέτρος Νικολαρέας)

Ο αγαπημένος τραγουδιστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς την περασμένη Τρίτη που του προκάλεσε το βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα από το οποίο έπασχε. 

Συντετριμμένη ήταν η Μάχη Φλωρινιώτη, η οποία λίγο μετά την είσοδό της στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «T-Live» για τον σύζυγό της. 

Γιάννης Φλωρινιώτης: Αυτή ήταν η σύζυγός του - Η σπάνια δημόσια εμφάνιση

«Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε και μα τιμήσατε, φερθήκατε πάρα πολύ ωραία. Είναι μια δύσκολη στιγμή, δεν το περιμέναμε να συμβεί, συνέβη όμως και μας ήρθε πολύ ξαφνικό. Θα τον αποχαιρετήσουμε όπως ο ίδιος ήθελε και όπως του άξιζε. Δεν είχε επιθυμίες γιατί δεν ήξερε τι θα του συμβεί, απλά γνωρίζαμε από πριν τι του άρεσε. Του αρέσαν όλα τα κουστούμια, ο Γιάννης λάτρευε τα ρούχα του, εμείς τον τιμήσαμε με το λευκό όμως. Τον αγαπούσαμε με αυτό που του άρεσε.  Ο Γιάννης ξεκίνησε φτωχός, αγαπούσε πολύ τα αδέρφια του, υπεράσπισε την οικογένειά του όλη και αρκετό κόσμο», ανέφερε αρχικά.

Συντετριμμένη η Μάχη Φλωρινιώτη στην κηδεία του συζύγου της, Γιάννη Φλωρινιώτη

«Μια φορά περπατούσαμε στο Σύνταγμα και βλέπω μια βιτρίνα με μια υπέροχη γούνα και του το λέω. Την επόμενη μέρα πήγε και μου την πήρε με γραμμάτια, χωρίς να έχει λεφτά, αυτό δεν σας λέει κάτι;», πρόσθεσε η ίδια. «Δεν μας ένωσε μόνο η αγάπη για τα παιδιά, ήμασταν μαζί από 17 χρονών. Αν δεν αγαπούσα και τον ίδιο δεν θα γύρναγα. Από την πλευρά μου ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με είχε πάει σε όλο τον κόσμο. Κάθε σπίτι και κάθε οικογένεια έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Σας ευχαριστώ πολύ όλους, ο κόσμος τον ανέβασε στον ουρανό, αυτά που είδε ο Γιάννης δεν τα έχει δει κανένας», είπε κλείνοντας η Μάχη Φλωρινιώτη.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top