Τσιμτσιλή: «Ότι μου έκανε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχόλιο… με ξεπερνά»

Τι είπε η παρουσιάστρια στο Happy Day

Ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες πολλές συζητήσεις στις lifestyle εκπομπές. Σε μία από αυτές πρωταγωνιστές είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας «Happy Day», προβλήθηκε ένα ρεπορτάζ για τον γάμο του ζευγαριού που έγινε το Σαββατο στην Αίγινα.

Λίγο μετά την παρουσίαση του ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και σε ένα σχόλιο που έκανε για εκείνη.

«Συγνώμη ήθελα να μην απαντήσω. Είχαν άγχος όλοι, ότι μου έκανε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχόλιο που η εκπομπή στην οποία εργάζεται έστειλε αυτό με ξεπερνά. Δηλαδή ο Νίκος Μουτσινάς που κατέθεσε την άποψή του καλά έκανε ο άνθρωπος γιατί δεν ασχολείται με το θέμα. Βέβαια να πω ότι και εκεί φρίζαρε ένα στοπ καρέ δικό μου σε όλα τα site όπου ανέφερε ότι κάποιοι έστειλαν στην κηδεία της μαμάς του, εμείς Νίκο μου δεν είμαστε από αυτούς γιατί σεβόμαστε τις στιγμές και όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες. Απλά ο άνθρωπος έκανε μια γενική τοποθέτηση και αναφορά και είμαι σίγουρη ότι θα το ξεκαθαρίσει και θα το αποτυπώσει σωστά. Αλλά ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε για τα μηδενικά και τα χρήματα και ότι ήταν άστοχη η δήλωση και ότι έπρεπε να το ζήσει μόνος του, ενώ η εκπομπή που δουλεύει είχε στείλει και το έπαιξε πρώτη αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Συγνώμη αλλά δεν κρατιέμαι κιόλας», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top